![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Mavi Yürekler / Mavi Kalemler Kategorisinde ve Ebru Forumunda Bulunan Eşk-i Tahassür .. Konusunu Görüntülemektesiniz. Büyüdüm… acılarsa hic bırakmadı pesimi… … Cocukken düsüp kanattıgım dizlerimde vardın, en derin sancılarla… Sonra baksa bir oyuna dalar, acı(m) kalmazdı… Sancılarla, gozyaslarıyla gecen dakikaların yerini; cocuksu yüregimin yüzüme yansıttıgı ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Büyüdüm… acılarsa hic bırakmadı pesimi… … Cocukken düsüp kanattıgım dizlerimde vardın, en derin sancılarla… Sonra baksa bir oyuna dalar, acı(m) kalmazdı… Sancılarla, gozyaslarıyla gecen dakikaların yerini; cocuksu yüregimin yüzüme yansıttıgı derin,istahlı kahkahalar alırdı… Cocukken … cocukken ! Cocuktum ama yüregim cocuk kalamadı..Büyüdüm..! Acıya acı eklendi… Gözyası tanesini bir baskası takip etti, aktı gitti ! Ah! Kücük cocuk, neden büyüdün sanki … neden yaralı dizlerindeki acıyı tasıdn yüreginle..…Kalbim acıyor..bu kez baska oyunlara dalıp ,cocuklugun verdigi masumiyetle,sevdayla,heyecanla,istekle sarılamıyorum,atılamıyorum kahkahalara… Avutamıyorum kendmi… Büyüdüm dedim ya, simdi düsüp kanasa bile bir yerlerim; umursamıyorum… İnce bir sızının, kanamanın ardından unutkanlık alıyor, unutkanlık sarıyor beni…unutuyorum… büyüdüm, Kalbim Acıyor !!! Büyüdüm.. Özlemlerse hic eksilmedi cocuksu yüregimden..! Cocukken, bilmezdim hic özlemi.. Nasıl duygudur ? Büyüyünce anladım; yenilir yutulur cinsten degil… Cocukken kanayan dizlerimin ardından gözlerimden akan yasların yerini; Eşk-i Tahassür aldı…! Aglıyorum… Sarıp Sarmalamayla dinmiyor sızısı… Acısı Gecmiyor..! Ah Cocuk, Ah cocuk yüregim; büyümen sart mıydı ? Kalamaz mıydık cocukca ! Ne var sanki.. Ne var? Uyumaktan, oyundan baska Dert-tasa yok,olmayacak… Acıysa;bir sargı beziyle, bir ‘uf’ la gececek… Dinecek acılar bir baska oyuna dalınca…unutup gideceksin gözlerini yumdugun an yasadıklarını… Mutluluklar olacak sadece,icten bir kahkaha, icten gülüsler..! Yasayamaz mıydık, kalamaz mıydık cocukca, Ah yüregim..? Büyüdük… Ne icten bir kahkaha, ne sıcak bir tebessüm..ne gece uykuları,ne ninniler, ne de anne koynunda uyumak dindirecek bu acıları… Alıs cocuk Alıs..! Mahkumsun büyümeye,mahkumsun… kacamazsın..Kovalamaca, köse kapmaca oynayamazsın acı gerceklerle.. Yakalar,Sorar,Arar-bulur… Yakar canını yine..dindiremez..Söküp atamaz hicbir sey bunları..Acıları ! uyan Be cocuk uyan …! |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| GMT +3 Saat: 14:16. | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa -
Forum - Mavi Kalemler - Desteklediklerimiz -
Kullanım sözleşmesi - Arşiv - Etiketler - RSS - Bize Yazin SEO by vBSEO 3.3.0 ©2009, Crawlability, Inc. Powered by vBulletin® Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd. | |