![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Mavi Yürekler / Mavi Kalemler Kategorisinde ve Ebru Forumunda Bulunan Dipsiz kuyulara attığın Sen’i bitiriyorsun;Gelme ! Konusunu Görüntülemektesiniz. Gelme ! ; Seni Acı’m bilip de basamam bağrıma.. Kabul edemem…Saramam..! Öylesine’ymişsin .. öylesine gitmiştin ya; Öylesine’yim işte..Gelme ..! En umarsız, en yalancı acı’mmışsın.. Boşu boşuna dert etmişim kendime , ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Gelme ! ; Seni Acı’m bilip de basamam bağrıma.. Kabul edemem…Saramam..! Öylesine’ymişsin .. öylesine gitmiştin ya; Öylesine’yim işte..Gelme ..! En umarsız, en yalancı acı’mmışsın.. Boşu boşuna dert etmişim kendime , Öylesineymiş her şey.. öylesineymiş sevdan.. ! Gelme ! Gittin .. sonrası mı.. Ben meçhul, ben sessiz, ben ağlamaklı .. ben isyankar.. ! Benden bihaber sen … Gittin ..! Öncesi de yoktu anladım, gidişinle.. ben öyle sanmışım … Sonrası da olmayacak senle .. İlk gidişin gibi olmayacak ; Gidişlerini izlemeyeceğim.. oturup saatlerce ağlamayacağım halime ; Öylesine sevmişsin..öylesineymişim ; öylesine Gelme ..! Gittin … Sonrası mı..Öncesi mi..?¿ Yine ben parça parça.. yine ben karalar bağlayan .. yine ben ağlayan .. Öncesi[n] de yoktu[n].. sonrası[nda] da olmayacak [sın]..! Gelme ! ‘vedalar doğru değil..’ derdim … En doğru vedasın.. Anladım; en doğru öznemsin[benim için O’dan farksızsın].. Yabancısın Bana ; ! Gelme ! İki yabancıyız artık .. [ben-O] Aramızdaki [‘sen’]i; dipsiz bir kuyuya attın; yabancı bir gizli öznesin artık ..! Öylesine varsın artık şiirlerimde.. öylesine yazıyorum seni.. Öylesine vurgusun .. yabancı’sın artık; en doğru öznesin .. Öylesine..! öylesine Gelme işte … …. Gelme ! Hiçbir şeymişsin gibi .. unutup gidişini ; delicesine sarılamam sana .. Acı’m değilsin artık yabancı, acı’tmıyorsun! .. Ölesiye bir ölüm taşıyorum ki içimde ; Öylesine yaşıyorum artık Sen’i.. Öldüremez.. acıtamaz artık canımı hiçbir şey ! Yaşatmak için Gelme , Ölüyorum dirhem dirhem .. Yabancı ! Kurduğum tümcelerin , aldığım nefesin, gözyaşlarımın Yabancısı ; En doğru vedaı yaptın .. En doğru öznesin Bende .. Gelme ! Karanlıklardayım .. depresif halimin en uç noktası sensin .. Nedensin .. !!¿ Gelme boş ver .. Karanlığımla .. melankolik halimle bırak; git yine .. Öylesine yaşarım sensizliği.. Gittim .. ya sonra¿ Sonrasını düşünme ..! Ben ölesiye bir ölüm taşıyorum ki içimde; öldürmez beni gidişlerin .. Ben meçhul.. ben sessiz.. ben ağlamaklı .. Öylesineyim.. öylesine madem her şey; Öylesine Gelme !! Ben taşıyamam seni .. Yabancısın artık bana, yabancıyız.. Cümlelerimin konuğusun .. beddualarımın sahibi, gizli öznemsin.. Her an.. her daim biraz daha yabancısın bana… Bitiyorsun ..! Dipsiz kuyulara attığın Sen’i bitiriyorsun; Gelme .. Yaşamak istemiyorum seni … Acıyı sevdim be yabancı .. Mutsuzluğu sahiplendim .. ‘biz’ olduk hep beraber..! Gelme..Sakın Gelme .. Bir kez daha baş başa bırak beni; bensizliğimle.. Şarkılar sadece benim olsun .. Mutsuzluk koksun şiirlerim ..! Seni bir kalemde sileyim, kahpeliklere, yüzsüzlüklere vurayım seni.. Eyvahlar edeyim .. Ah’ların kurbanı ol… Doğru zamanda.. doğru kağıtta; doğru özne ol… … Ve bir kez daha git ; bu kez gelmeden.. Yaşamak istemiyorum.. Acı’yı sahiplendim.. Acı’lar benim… Dilediğince acıt canımı .. Beni bana bırak.. Ve yine git (!) Gelmeden … . Sonra. Sonra.. Sonra… Bir daha; Gelme ..Sakın Gelme (!) [ 25.temmuz.2008 ] |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |