![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Mavi Yürekler / Mavi Kalemler Kategorisinde ve Ebru Forumunda Bulunan Yine Hazan Bu sevda ! Konusunu Görüntülemektesiniz. Ah sevgili (!) Ah (!) Bu sevda yine hazana döndü … Yine gözyası.. Yine yagmur damlaları ! Kacıncı güz , kacıncı ayrılık ? Gönlün doymuyor yagmura.. Doymuyor ayrılıga … Ah ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Ah sevgili (!) Ah (!) Bu sevda yine hazana döndü … Yine gözyası.. Yine yagmur damlaları ! Kacıncı güz , kacıncı ayrılık ? Gönlün doymuyor yagmura.. Doymuyor ayrılıga … Ah sevgili (!) bu kacıncı affedis.. Kacıncı kaybedis.. Kacıncı Kacıs ! Yine hazana döndü bu sevda … Yine gazel oldu gönlüm..! Ah sevgili (!) Yetmez mi bu bekleyis ..? Yetmez mi bu hazan …? Ya bu gözyası, ya yagmur taneleri, Bu aska fazla degil mi ? Bu kacıncı bekleyis yazı, kacıncı özlem ? Ah Sevgili ; Yine hazana döndü bu sevda..!, Ve yine gözyası, yine yagmur … Ve ayrılık …! Yine hazan bu sevda… Yine uzak bahara ..! Baharlar uzak bu asktan.. Yagmurlar yakın, ayrılık yakın … Dönüsler uzak, gitmek yakın ! Yine bitti bu sevda..Yine soldu..! Yine hazan bu sevda .. Yine uzak bahara .. Ve yine gözyası sevgili, yine yagmur.. Gelmeyen bahara inat, Sen git sevgili..Sen git !! Baharlara alısık degil gonlum, alısık degilim ayrılıga ! Sende bilirsin sevgili sevmem hazanı,sevmem ayrılıgı.. Ama sendn hazanım, sendin ayrılıgım.. baharı özler oldum sayende ! Günese hasret kaldım, gülmeye hasret kaldım… Ah sevgili; ben özlemle, askla,sevgiyle kucaklanmaya hasret kaldım..! Simdi sevgili; bu gönle hic bahar gelmedi, gelmeyen bahara inat ; Sen git Sevgili,Sen Git ..!! |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |