![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Mavi Yürekler / Mavi Kalemler Kategorisinde ve Ebru Forumunda Bulunan Bu AyrıLık Tanıdık Mı Yar ? Konusunu Görüntülemektesiniz. 02.02.2008 Gittin iste, gittin …! Aynı acıları, aynı hüznü, aynı gözyasını yadigar bırakarak gittin… gözyaslarıma konuk olan sensizligin, bi taraftan beni delice, cılgınca cagıran ölüm… ve canımı hicbir sey kadar ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| 02.02.2008 Gittin iste, gittin …! Aynı acıları, aynı hüznü, aynı gözyasını yadigar bırakarak gittin… gözyaslarıma konuk olan sensizligin, bi taraftan beni delice, cılgınca cagıran ölüm… ve canımı hicbir sey kadar yakmayan gidisin yakıyor, acıtıyor… yine, yine, yine isyanlar, ahlar, beddualar cıkıyor bu dilden, gönülden… sarap kırmızısı kanlar, gözyası… gittin iste, gittin… Neleri bıraktın bana, neleri yasattın… nelere mahkum ettirdin, isyan, beddua, küfür… ettirdin ! aynı acıyı, aynı gözyasını, aynı baharı, aynı sarkıyı, aynı sözcükleri yazıyorum… aynı geceye, aynı sabaha acıyorum gözlerimi.. sayende <ayrılık> , <sensizlik> karsılıyor beni, büyük umutsuzluklarla, büyük acılar, büyük hüzünlerle.. sayende, günümü gün edemez oldum… yasayamaz oldum.. boguluyorum.. Neden, neden, neden ¿ gittin, sende rahat ettin, bende… derin bir ‘oh’, derin bir nefes aldın(m)… gittin …! Gittin iste, gittin ! hani bir bak neleri bıraktın bana.. neleri yasattın bana.. anlayamazsın ki, göremezsin neleri bıraktıgını, yasattıgını… körsün, duygusuz, sagırsın.. An-la-ya-maz-sın ! gittin.. Ne icin, ne ugruna.. kim icin ¿ ßilmiyorum, anlamıyorum… ben yine susmaya mahkum, gözyaslarına bogulmaya, ölümü konuk etmeye mahkum… Hosgeldin <hüzün> , hosgeldin <yalnızlıgım> , hosgeldin <ölüm> … dört harf ve on bir harfi konuk ediyorum müsvedde kagıtlarına, gözyaslarıma, hayatıma.. <öLüm ve yaLnızLıgım>…! Gittin iste, gidisinden geriye kalan, yalnızlık, acı, hüzün ve <!öLüM!>… Gittin iste, gittin… daha neyin hesabını yapıyorsun ¿hala neyin pesindesin.. ¿ Acıysa…… acı ! Hüzünse….. hüzün ! Yalnızlıksa… yalnızlık ! Özlemse……. Özlem ! Gözyasıysa……. Gözyası ! öLümse…. ßekliyorum… daha ne kaLdı yoklugunla birlikte verecegin…¿ ne kaLdı ¿ tamam… sen gidis hakkını kullandın.. yeteri kadar hüzün.. acı.. keder bıraktın ! Sıra Bende ! sıranı saldın, simdi ben gidiyorum.. Sana bir vedayı cok görerek, <hocsa kal> ı kendime alarak, arkama bakmadan gidiyorum.. Hüzünler, acılar, gözyasları senin oLsuN…! (Tanıdın mı yar bu gidisi.. bu hüznü.. bu acıyı.. tanıdın mı arkanda hesapsızca bıraktıgın karanlıgı..!¿ ) Sen gittin.. Sen bitirdin beni hesapsızca… Sıra bende.. Sıra sende, sen cekeceksin acıyı, hüznü…! Bir <hoscakal> ı bana cok görmüstün.. Bir veda bile etmedin, giderken ! Simdi sıra bende.. bir <hoscakal> ı bile cok görüyorum sana…! |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |