![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Mavi Yürekler / Mavi Kalemler Kategorisinde ve Ebru Forumunda Bulunan Yok Olmalıyım Var Olan Mutluluklara İnat ! Konusunu Görüntülemektesiniz. $imdi ßir yer ve zamaN seciyorum keNdime , ZamaNsız zamanLardan, en ßerßat günLerden ßir saat caLıyorum keNdime… £N ßerßat günLerin, vusLatıNı,özLemiNi yasıyorum keNdimce ! ßir yer ve zamaN secmeLiyim keNdime, ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| $imdi ßir yer ve zamaN seciyorum keNdime , ZamaNsız zamanLardan, en ßerßat günLerden ßir saat caLıyorum keNdime… £N ßerßat günLerin, vusLatıNı,özLemiNi yasıyorum keNdimce ! ßir yer ve zamaN secmeLiyim keNdime, zamaNsız zamanLardaN HüzNe ßuLaNmıs, gözyasLarıNa akaN mutsuzLuga sapLaNmıs sehre, qitmeLiyim.. KayßoLmaLıyım aNideN… amaNsız… £N ßerßat qünLerden ßir saat ve ßir yer secmeLiyim keNdime, DefoLup qitmeLiyim !!! Artık mutLuLuga türkuLer yakmak yok, £LLeri cepte, ısLık caLarak sokak sokak gezmek yok …. UmutsuzLuk sakLı artık cepLerimde … MutsuzLuk sakLı dudakLarda …! qitmeLiyim artık.. yok oLmaLıyım mutLuLuk gißi… diLLerde agıt var, diLLerde ßeddua var… DiLLer LaNet okuyor, gitmeLiyim iste, tam zamaNı…. Tam yeri !!! gökyüzü ısLak, toprak ısLak.. GözLer ısLak … £vreNi saraN kapkara ßir siS… ßir duman ! ßir umutSuzLuk , ßir gözyası aLıp gitmeLiyim, defoLmaLıyım , ßu mutLuLuk kokaN sehirdeN ! < ßaNa göre degiL ! > £N ßerßat günLeriN özLemiNi, vusLatıNı ya$ıyorum, ßu sehirde… GitmeLiyim … ZamaNsız ve yerSiz… YurtSuz, ToprakSız oLmaLı gidi$im ! !... Yok oLmaLıyım var oLan mutLuLukLara iNat …! 14.01.2008 |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |