![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Mavi Yürekler / Mavi Kalemler Kategorisinde ve Ebru Forumunda Bulunan Canım Babama.. Konusunu Görüntülemektesiniz. Özlemin günden güne artıyor.. Sen gideli çok oldu, ama alı ş mak hiç kolay de ğ il… bir anlık gidi ş in; bir anda bo ş lu ğ a attı ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Özlemin günden güne artıyor.. Sen gideli çok oldu, ama alışmak hiç kolay değil… bir anlık gidişin; bir anda boşluğa attı beni… Şimdi her şey seni hatırlatıyor.. Her şey seni anlatıyor ! şimdi boş kalan; odalar, oturduğun kanepe… baktığım her yer, seni çiziyor gözlerime … ve özleminle yanan bu yüreğimi; gözyaşlarım, fotoğrafların ve bitmek bilmeyen sevgin avutuyor, teselli ediyor..! Ah ! babacım, özlüyorum seni her geçen gün… seni sevdiğimi söyleyemedim belki de hiçbir zaman, söyleyemedim seni özlediğimi, ama seni sevdiğimi, her an özlediğimi, katran karası gecelere yazdım… mısralara döktüm; her hecesi sen yüklü, her mısrası seni anlatan ! utanıyordum, çekiniyordum seni sevdiğimi söylemeye, sanki suçmuş gibi… oysa ki en doğal hakkımdı, en doğal şeydi bir kızın babasına , Seni Özledim, Seni Çok Seviyorum demesi… Ama artık ben de söylüyorum canım babacım; Seni çok ama çok seviyorum…! Canım benim, her şeyim seni, özlemini sayfalarca yazabilirim ama seni üzmekten ve ağlatmaktan korkuyorum… sadece canım babacım her şeyin yolunda olduğunu ve seni çok sevdiğimizi bil, yeter..! unutma ki her zaman aklımızdasın… |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |