![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Mavi Yürekler / Mavi Kalemler Kategorisinde ve Ebru Forumunda Bulunan İyi ki Varsın,İyi ki Benimsin .. Konusunu Görüntülemektesiniz. * * * Seni bekliyordu yüreğim uzun zamandır ! Sana hasretti, sana susuz ve sana aç ! Hoş geldin Sevgilim, hoş geldin ! Yıllardır seni arıyordu gözlerim… Yıllardır gelmeni bekliyordu ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| * * * Seni bekliyordu yüreğim uzun zamandır ! Sana hasretti, sana susuz ve sana aç ! Hoş geldin Sevgilim, hoş geldin ! Yıllardır seni arıyordu gözlerim… Yıllardır gelmeni bekliyordu bu deli gönlüm… Ve geldin… ve seninle artık yüreğim ! Hoş geldin yüreğime Bir tanem, hoş geldin… * * * Hiç bu kadar mutlu olmamıştı yüreğim… Ve böyle delice atmamıştı ! Özlememişti… sevmemişti…! Böylesine sevinçle geçmemişti günlerim… Baharımdın..Mutluluğumdun..Bendin.. Aslında her şeyimdin ! Tekrar hoş geldin Bebeğim, tekrar hoş geldin ! * * * Şarkılar bu kadar anlamlı değildi; sen olmadan önce … Okuduğum, yazdığım şiirlerin anlamı yoktu… Geçen dakikaların önemi yoktu… Geceler düşmanımdı … Sen varsın ya şimdi Her şey güzel.. Her şey anlamlı ve yerli yerinde … Geceler ise en yakın dostum.. Sen geldin ya.. Varsın ya ! İyi ki geldin.. iyi ki varsın..! iyi ki benimsin Bir tanem…. * * * Ağlamak yok şimdi.. hüzünlenmek yok… Küfretmek yok karanlığa… Sensiz geçen gecelere ! Sen varsan her şey güzel.. Sen varsan gülmek var ! Sen varsan Bende ; Her şey tamam… Sen varsan bu bedende ; Hep seni sevmek, hep seni özlemek ve hep senin olmak var ! Hoş geldin canım benim… Hoş geldin bu gönle ! * * * Seni bekliyordu uzun zamandır yüreğim… Sevmeni.. sarılmanı… öpmeni… Bu yüreği esir almanı…. Geldin… En güzelini yaşadım sende.. En umulmazını… Ve en vazgeçilmezini ! Hoş geldin aşkım hoş geldin… İyi ki geldin.. iyi ki sevdim seni… Ve iyi ki benimsin ! İyi ki varsın her şeyim…İyi ki varsın …..! * * * Seni Tüm Benliğimle Seviyorum... |
| FdLya Kullanıcısına Teşekkür Edenler : | ||
emir_a (03-28-2011) | ||
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |