![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Mavi Yürekler / Mavi Kalemler Kategorisinde ve Ebru Forumunda Bulunan Dün' ü Yok AcıLarın .. Konusunu Görüntülemektesiniz. ' x³ ᵏᵘˡ ᵏᵉᵈᶤˢᶤ | '' ,, : *dünden kalma acılar devam ediyor yine.. *dün dündü, bugünde bugün; ama acılar hep aynı neden ? *Bırakılmıyor geride.. Dün ü yok acıların ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| ' x³ ᵏᵘˡ ᵏᵉᵈᶤˢᶤ | '' ,, : *dünden kalma acılar devam ediyor yine.. *dün dündü, bugünde bugün; ama acılar hep aynı neden ? *Bırakılmıyor geride.. Dün ü yok acıların .. uğur ' Ϟ ' *:/ söz bitti.. ' x³ ᵏᵘˡ ᵏᵉᵈᶤˢᶤ | '' ,, *bitmesin bişeyler söyle. uğur ' Ϟ ' *Çok denedim dünde bırakmayı acıyı.. gözümü açtıgımda geçmişte kalıcak sandım.. Ama yıne yanılgılar.. bitmemiş hatta hiç yaşanılmamış gibi yanı başımda duruyo hala.. ' x³ ᵏᵘˡ ᵏᵉᵈᶤˢᶤ | '' ,, *öyledir, nankördür.. *Paramparça eder, hatta parça pinçik .. Un ufak olursun.. *Acıdır .. acıtır . uğur ' Ϟ ' *Parçalansanda bitmiyo tekrar biraraya getirip tekrar parçalıyo seni..kısır bi döngü gibi.. ' x³ ᵏᵘˡ ᵏᵉᵈᶤˢᶤ | '' ,, *bu şey gibi ya, Besin zinciri gibi.. *Acı da kendini öyle doyuruyor, öyle ayakta duruyor : )) *vay anasını, benzetmeye bak : )) uğur ' Ϟ ' *yemeden içmeden kesildiğimiz zamanlarda ozaman yarabandı gibi (: *birini buluyoruz yaramızı kaPatıyorz sadece ama kırlenınce cıkarıp atıyoruz ' x³ ᵏᵘˡ ᵏᵉᵈᶤˢᶤ | '' ,, *Nasır Tutsa daha iyi olacak sanırım .. *kanamaz, kirlenince atılmak ,atmak zorunluluğu kalmaz ! uğur ' Ϟ ' *ama tutmuyorki.. zaman.. bırını cıkarıyo tuttu dedıgın yerde öyle bişey yapıyokı sana oluk oluk kanatmaya baslıyo yaranı. ' x³ ᵏᵘˡ ᵏᵉᵈᶤˢᶤ | '' ,, *yine mi bant gerek ? *yine mi eşk, gözlerden çiğ gibi süzülen ! ? *Ahh Acı, nesin ki böyle .. uğur ' Ϟ ' *Hayat ne garip dimi.. çekip gitmen gereken lımanlarla dolu.. tek ıstedıgımız demir atıp zamanı doldurmak.. Rüzgarı acı olan bi denizde nereye bile savruldugumuzu bılmeden yelkenımızı açmısız.. ' x³ ᵏᵘˡ ᵏᵉᵈᶤˢᶤ | '' ,, *açmışız.. açmışız da izin bile veriyoruz , Lodosa,rüzgara.. tufana ! ordan oraya savurması iççin . *Garip..çok garip. uğur ' Ϟ ' *Hiçliğim için hiç mi çıkar yol yok? dünüm ölüm... günüm ölüm... Ölümle yaşıyorum yaşayan ölülere inat.. *... ' x³ ᵏᵘˡ ᵏᵉᵈᶤˢᶤ | '' ,, *sağır dilsiz kör.. Belki ama belki Lal ! *yaşıyor işte insan, acıyla da.. hüzünle de.. Ölümle de.. uğur ' Ϟ ' *Vuslata gün saymıyorum takvimlerin küstahlığına inat.. Paramparça oldu yüreğim aklım şirazesinden çıktı.. ' x³ ᵏᵘˡ ᵏᵉᵈᶤˢᶤ | '' ,, *mutluluğa inat, kavuşmaya inat; uzak duruyorum işte.. Adımlarım okyanus ötesine ! ! * Bir Damla Dahi olsan Acı'm, bozmaz tadımı, bozmaz tuzumu .. uğur ' Ϟ ' *Helal olsun sana.."Helal" ne diyim..Ben ki kasırgaydım dindirdin ya sen.. Olmaz denilen şey olurmuş meğer.. (: (( onyedinisanikibinon/ kısa süre önce .. )) |
| Bu Mesaj İçin 2 Üye FdLya İsimli Üyeye Teşekkür Etti.. | ||
emir_a (03-28-2011) | ||
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |