![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Mavi Yürekler / Mavi Kalemler Kategorisinde ve Ebru Forumunda Bulunan Bir F....e Çıplaklığıyla Seriliyor Acılar Gözümün Önüne .. Konusunu Görüntülemektesiniz. İçimde olup biteni, dışa vurmadan içimde öldürmeliyim , Umursamadan .. Ve ömrümün biteceğini, kimin gidip kimin geleceğini düşünmeden , Kaygısızca, bir fahişe çıplaklığıyla sermeliyim gözümün önüne ! Bitirmeliyim , namusuna ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| İçimde olup biteni, dışa vurmadan içimde öldürmeliyim , Umursamadan .. Ve ömrümün biteceğini, kimin gidip kimin geleceğini düşünmeden , Kaygısızca, bir fahişe çıplaklığıyla sermeliyim gözümün önüne ! Bitirmeliyim , namusuna laf gelmiş ‘masum kızı’mı bir kurşunla; namussuzca .. Tam yüreğinin ortasından acılarımın, Ve tam yüreğimin ortasından, acılarla ../ bir nefeste, umursamadan ! Kaygısızca, bir fahişe çıplaklığıyla sermeliyim gözümün önüne acılarımı, Basıp geçilmeli üstümden defalarca .. Lanet okunmalı çıplaklığıma .. Çıplağım lanet olası sevdanla, kat kat kıyafetler kafi gelmiyor , Anadan doğma halimi alıyorum, yüreğimdeki senle../Lanet ediyorum, geçmiyorsun ! Günahım’sın / En ağır günah’sın boynuma .. En hesapsız sevdâ .. Umursamadan; Acılarınla, sevdanla,gözyaşımla .. ‘içimde olup bitenlerle’ , Bitirmeliyim ! / Çoktan verilmiş bir hüküm .. Hükümsüzdür ! Törelerime aykırıydı seni sevmek, Hesapsızca, boylu boyunca yanına uzanmak.. öpmek..öpmek..öpmek .. kirletmiştin sevdamı,kirlenmiştik ! ve ardından hayallerim.. çocukluğum, masumluğum.. aykırı bir sevdaya, ‘aykırı gülüşlerimi’ vermişim / bebek gibi ! Namusum’dun,çocukluğum,masumluğum sendeydi, bebekliğim , İçimden geçip gittin! / Namussuzluğunu bıraktın geriye . Acı’n saklı hâlâ, boğazımda yutkunamadığım bir sızı, Gözyaşı’n .. Dudaklarımda kalan beddua .. / İçimdeki dinmek bilmeyen cansızı’n ! Umursamadan, Boylu boyunca uzanıyor yanıma .. /onlar yaşıyor, ben ölüyorum azar azar.. Törelerime aykırıydı seni sevmek ! Bitirmeliyim, Namusuna laf gelmiş ‘masum kızı’mı bir kurşunla;namussuzca .. Tam yüreğinin ortasından acılarla, Acılarla yüreğinin ortasından ! |
| Bu Mesaj İçin 3 Üye FdLya İsimli Üyeye Teşekkür Etti.. | ||
|
#2 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Dilim Daha Fazlasına Dönse de, en ağır küfürleri etsem sana ! En aşağılık Cümleleri kursam / haketmiyorsun en aşağılık CümLe'm dahi olmayı.. Yazık ! |
| Bu Mesaj İçin 2 Üye FdLya İsimli Üyeye Teşekkür Etti.. | ||
SerkaN (06-26-2010) | ||
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |