![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Mavi Yürekler / Mavi Kalemler Kategorisinde ve Ebru Forumunda Bulunan Bitmelere ... Konusunu Görüntülemektesiniz. uğurumdun ama .. ama sevmiştim seni , yaşadığım şu bedelden de ağır sevmiştim .. olmuyor be gözüm? neresinden tutarsan tut bu aşk'ın, can kırıklarıyla elimizde avucumuzda kalacak ! ya da ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| uğurumdun ama .. ama sevmiştim seni , yaşadığım şu bedelden de ağır sevmiştim .. olmuyor be gözüm? neresinden tutarsan tut bu aşk'ın, can kırıklarıyla elimizde avucumuzda kalacak ! ya da düşüp paramparça olacak ! olmuyor be sevdiğim, uğruna can da feda etsek, terk etsek de ikili hayatı ... ve gitme diye dizde çöksek aşkın,sevdanın,ruhun karşısında, yalvar yakar,salya sümük ağlasakta günlerce, arkasına bakmayack ! gidecek değil mi gözüm, gidecek .. ama sevdam ama hasretim kapında bir köpek misali, nereye atsan,nereye itsen karşında işte ! acizim .. bu kadar düştüm işte, bakta Acı bana, taviz verme gidişlerinden .. Bırak ! ne halim varsa göreyim.. kapı kapı ölüm dileneyim, Bir Sur`a ya muhtaç zavallı olayım, gelen tükürsün giden tükürsün.. acıma ! ya da, bir Üf'de-sen,açık ara yaralarıma tuz biber... kıyametim ol ! olmayacak gözüm olmayacak .. darağacına çoktan vermişim sevdamı, şimdi çıkıp gitsen ne olur ? ya da,dönsen.. uğurumdun.. ama bitti, ama bitecek, ve geçecek günler,aylar,yıllar anlamadan daha varmadan acının farkına, Çarmıha gerilecek sevdam.. Kapa gözlerini hadi, görmek istemezsin santim santim 'sen' kanayanı, tıka kulaklarını çığlıklarıma, 'Sen' diyen her zerremin ! Görme, duyma, bilme sevdamın halini .. Ardımdan kalanlarla yetin, Eline yüzüne bulaştırdığın sevdanın kalıntılarıyla ! Sahi, bilir misin yetinmeyi ? gücün yeter mi, katili olduğun bir sevdayla yetinmeye, ceset parçalarıyla yetinmeye ! ? Becerebilir misin bunu ? Hissetmiyorum aşk seni tenimde, sonraları özlem de olmuyorsun ! Bittin mi dersin ? sende yitirdim işte beş duyumu da, hangi cesede dokunsam şimdi, ölüm hepsi bana ! duymuyor, görmüyor, işitmiyor, dokunmuyor ve aşk'ı tadamıyorum ! Şimdi yakama uğurum diye takıp dolaştırsam ne olur, bitmedi mi senden de öte ? Aramızda aşk yoktu, o kadar da yırttık kendimizi, aşk aşk diye .. Kul Köle olduk , Çarmıha gerildi sevda .. Sarıp sarmalarız dedik, Yüz göz olduk, Ama aşk bizim olmadı hiç ! ve gitti aşk.. Bir ceset, Bir beden, ve etraf aşk'la karışık 'sen' kokuyor. .. Bulaşma yaralarıma, birazdan geçecek ... Nasır bağlayacak, senli yaram.. Değil mi gözüm, asırlar oldu üzerine çizgiler çekeli ! Acısı hala saklı,hala derinimde ... geçip gittiği yalan, An gibi Yaram ! .. Bir aşk geçer sol yanımdan, sarıp sarmalar sonra,bütün hücremi ur gibi, verem olurum.. aşk dökülür yüreğimden tel tel, Bir damla üzülmem,yaş akmaz gözümden sana ! Aşk ! Baksana yüreğime, ne kadarda seyreksin artık bende, biteceksin birazdan.. ve ardından yenileri uzamayacak yüreğime kadar ..! ... Bitmelerin şerefine ! İçiyorum şimdi duble duble ayrılıkları, Şerefe ! Not: bitmelerine içiyorum bu gece.. içip içip 'sensizliği', kanıyorum bitmelere.. Zil zurnayım şimdi. Şerefe ! Haydi tokuştur, içinde başlamadan biten beni, bitmelerimle.. Yarasın ! Sarhoşum, hatırlıyorum hala seni' , çaktığın çivileri yüreğime, tekrar tekrar çıkarmanı oluk oluk kanayan 'sen`liğimi ... Bitmelerime içiyorum bu gece .. Bitmelerime ! dörtekim | `Ebru , İzmir |
| Bu Mesaj İçin 3 Üye FdLya İsimli Üyeye Teşekkür Etti.. | ||
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| GMT +3 Saat: 14:29. | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa -
Forum - Mavi Kalemler - Desteklediklerimiz -
Kullanım sözleşmesi - Arşiv - Etiketler - RSS - Bize Yazin SEO by vBSEO 3.3.0 ©2009, Crawlability, Inc. Powered by vBulletin® Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd. | |