![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Mavi Yürekler / Mavi Kalemler Kategorisinde ve Ebru Forumunda Bulunan Irzına Geçilecek Kadar Edeceğim Küfürler Var Sana.. Konusunu Görüntülemektesiniz. ¹ Fero'm (: Hasret Bozuk Bir Çalar Saat Misali Zamalı Zamansız Çalmakta Her Çalışında Bir Parça Koparıp Batırmakta Hicran Denizine Nasıl Yaşar Böyle İnsan Boynuna İp Çekili Halde Söyle,Şu Yüreği ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| ¹ Fero'm (: Hasret Bozuk Bir Çalar Saat Misali Zamalı Zamansız Çalmakta Her Çalışında Bir Parça Koparıp Batırmakta Hicran Denizine Nasıl Yaşar Böyle İnsan Boynuna İp Çekili Halde Söyle,Şu Yüreği Sıkan El Nerde? Kim Bilir. Şimdi Hangi Teni Gasp Etmekte Sahi Ne Kaldı Geriye... Paslanmış Sevgi Sözcükleri, Dikiş Tutmaz Yaralar. Kararmış Bir Dünya , Yıkılmış Boş Umutlar. Dur Be Kaptan! İnecek Birileri Var Binilmez Artık Bu Yaşam Gemisine Anlamlı Diye Anılan Her Söz Çöker Kabus Gibi Üzerime Yaşamak Bu işte, .. ² ben (: Her Gece Sonsuz Bir İşkence Yüreğime Yine Çalmakta Saat Ölüme Sessizce Kurulmuş An. Sağımı Solumu Ölüm Geçiyor Hayat! Dur ! İstemiyorum Seni Yaşamak Ölüm Sıcaklığında Ruhumu Benden Azada; Ölüm Bile Nafile.. Geçme İçimden, Zamansızlığa Kurmuştum Bütün Geliş Gidişlerini Ey Hayat! Yüreğimde Paslı Cümleler Var Artık Sana. Irzına Geçilecek Kadar Edeceğim Küfürler Var Sana.. Zamansız,Yersiz... Şimdi Geçiyorum Senden.. |
| FdLya Kullanıcısına Teşekkür Edenler : | ||
emir_a (03-01-2011) | ||
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |