![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Mavi Yürekler / Mavi Kalemler Kategorisinde ve Ebru Forumunda Bulunan Unutuşum .. Konusunu Görüntülemektesiniz. bakmıyorum kendime şu sıralar, belki de böyle gidecek hep , kendine iyi bak demiştin ya sayısız kere, bakmıyorum... umursamıyorum artık, unuttum iyice kendimi şu sıralar .. çok gülünç bak sevgilim ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| bakmıyorum kendime şu sıralar, belki de böyle gidecek hep, kendine iyi bak demiştin ya sayısız kere, bakmıyorum... umursamıyorum artık, unuttum iyice kendimi şu sıralar .. çok gülünç bak sevgilim adın ne deseler, düşüneceğim.. kaybetmişim kendimi, Mecnun'un Leylası, Yusuf'un Züleyhası da değilim, çöllerde değilim... daha ağır sağır kör bir karanlıkta yüreğim, peşindeyim.. unuttum kendimi hepten .. sağıma soluma önüme arkama bakmıyorum.. hayat akıp gidiyor, ben sürükleniyorum silemediğim iz'de ! ağır.. çok ağır .. kendini unutup, sığınıp geleceğe; bir dirhem yine 'kendini' dilemek sil baştan uyanmak için yarına , ağır .. çok ağır .. unuttum kendimi hepten , unutuyorum .. ` ikiaralık'iki-on- | ebru Konu FdLya tarafından (12-06-2010 Saat 01:57 ) değiştirilmiştir. |
| FdLya Kullanıcısına Teşekkür Edenler : | ||
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| GMT +3 Saat: 14:30. | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa -
Forum - Mavi Kalemler - Desteklediklerimiz -
Kullanım sözleşmesi - Arşiv - Etiketler - RSS - Bize Yazin SEO by vBSEO 3.3.0 ©2009, Crawlability, Inc. Powered by vBulletin® Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd. | |