![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Mavi Yürekler / Mavi Kalemler Kategorisinde ve Ebru Forumunda Bulunan Eylül Sızıntıları`m I Konusunu Görüntülemektesiniz. bir Eylül gecesi, gözlerin düştü ufkuma, düş'ledim ayıkken bile seni .. hava yakmıyor insanı, hani vücudu terden tuz tuz olup yapışmıyor kıyafetlere, üşütmüyor da adamı .. bir garip hava, ben ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| bir Eylül gecesi, gözlerin düştü ufkuma, düş'ledim ayıkken bile seni .. hava yakmıyor insanı, hani vücudu terden tuz tuz olup yapışmıyor kıyafetlere, üşütmüyor da adamı .. bir garip hava, ben bir garip '`düş`'ümdeki gözlerinle. özlüyorum, ne olduğunu bilmediğim Eylül gecelerinde, yüreğini .. sarmalıyorum, her an kaçabilecekmişsin gibi yüreğimden sıkı sıkıya tutuyorum ellerinden. bir Eylül gecesi, haziran akşamları düşer hatrıma; sıcaktan ter ter olmuş vücuduma yapışan vücudun, ve sevişler saatler boyu, geceler boyu .. Ah Eylül, yüreğimin en güzel mevsimi ! hüznüm,mutluluğum.. ve aşk'ım, ve bir Eylül düşer aklıma,Eylül akşamında, şarabımda `sen' tadı, afilli bir sevda yüreklerimizde. Ah Eylül, ne varsa sende yaşadığım, ne varsa sende yitirdiğim ; yine de güzeller be Eylül sende ! sende kalsınlar, sende düşsünler aklıma damla damla .. bir parça Eylü oluyorum,uzun uzadıya giden gecelerde, yüreğime bir damla `sen' düşüyor Aşk, ardından, hasretin sonra kaçınılmaz acı'n, Ayrılık ! Bu Eylül`de ayrılık var, elde avuçta . Ebru | ... |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |