![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Mavi Yürekler / Mavi Kalemler Kategorisinde ve Ebru Forumunda Bulunan Bir Karınca-İbrahim Hikâyesidir .. Konusunu Görüntülemektesiniz. İbrahim , Bir karıncanın, seni yakan ateşi söndürme çabası , sana geliyorum, yakılan ateşe atıyorum kendimi, senle yanmalıyım .. ve bir Karınca-İbrahim hikâyesidir dillerde dolaşan , gönlümdeki acı, sarıp sarmalayan ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| İbrahim , Bir karıncanın, seni yakan ateşi söndürme çabası , sana geliyorum, yakılan ateşe atıyorum kendimi, senle yanmalıyım .. ve bir Karınca-İbrahim hikâyesidir dillerde dolaşan , gönlümdeki acı, sarıp sarmalayan Karmaşa ''sen'', hikâyem sensin İbrahim .. Gıpta ediyorum karıncaya, ve ben isterdim sana Bir Damla suyu getirmek, okyanusları kor ateşe dökmek..Söndürmek ! .. sana yanıyorum .. kimse dindirmez alevimi, dudakların yaktıkça yakar beni, senden başkası iflah etmez ateşime, söndür gözlerinle yangınımı .. söndür .. söndür ! Günahkârım İbrahim .. Sensiz nefes alıyorum,sensiz gözümü açtığım her sabah, ve yapayalnız uyuduğum geceler ... Affet günahkârım ! .. dudaklarım dudaklarına değdiği an, başka bir can olacaksın bana; Nefesim .. ve o zaman 'En Sevap'ım olacaksın .. gözlerim gözlerindeyken..En Nefsim oluyorsun ! ... tenimde dudak izlerin, kokun .. öylesine tutkusun ki içimde, öylesine bir özlem, yakıyor içimi kokun.. hasretin . dudak izlerin kaldı dudaklarımda, o ilk öpüş heyecanı ''Her Öpüşünde'' ve .. ve 'ibrahim' oluyorum, ''Sen'' olıuyorum , bütünleşiyorum kokunla ! '' Seni düşünüyorsam, yaşıyorum sevişlerini içimde; en hâyasız halinle .. Seni düşünüyorsam, Hissediyorum, tenini tenimde,Büsbütün çırılçıplak ... ,, '' İbrahim'im, Yangınlara çağırıyor gözlerin beni.. üşüyorum sana deli deli .. ,, Öpüyorum Yüreğinden .. O'na . |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |