![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Mavi Yürekler / Mavi Kalemler Kategorisinde ve Ebru Forumunda Bulunan Mutluluğum`a.. Konusunu Görüntülemektesiniz. Seninle sonsuzluğumu umuyorum sevgili , sen olmalısın sonum el ele,göz göze..aynı yastığa baş koymul kırk yıllık çiftler gibi, annen gibi,annem gibi.. Babam gibi, aynı yola adım atmış Biz olmalı,sonsuzluğum : ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Seninle sonsuzluğumu umuyorum sevgili , sen olmalısın sonum el ele,göz göze..aynı yastığa baş koymul kırk yıllık çiftler gibi, annen gibi,annem gibi.. Babam gibi, aynı yola adım atmış Biz olmalı,sonsuzluğum : Son`um . Seninle geleceğimi görür gibiyim sevgili, inan hiç olmamıştı şimdiye kadar:hissediyorum ... öyle olsun istiyorum Son`um, ve saçlarımız ağarmış,içimizde ilk günki gibi sevda, yüzümüzde, her zamankinden daha fazla tebessüm.. ``Biz`i görür gibiyim sevgilim . mutluluğum .. Sen olmalısın birtek yakınımda,sen olmalısın yanımda. gözlerime sadece senin gözlerin değmeli, elime yalnızca ellerin..ve bedenime hükmetmeli bedenin, sadece ``Sen` olmalı `Bende` . CAN dedikten sonra bana,başka CAN olmayayım... Her şeyim.. geleceğimsin sevgili... gözlerim gülmeli böylesine, şimdi bahane aramıyor gülmek için,yerli yersiz her şeye gülüyorum, mutluyum Mutululuğum`la, nedenim ile.. .... Sevgili`m ... belki inandırıcı gelmeyecek söylediklerim ama öyle..Alışkanlık değilsin,alışkanlığın vermiş olduğu Sevme Arzusu değil bu . Bambaşka,çok Başka...diyorum ya mutluluğum: Geleceğimi görüyorum sende,evet belki erken dah bunları söylemek için,belki ben öyle sanıyorum ama Geleceğimi Görüyorum Sende. Annen-Baban gibi, Annem-Babam gibi.. öylesine sıcak,öylesine sevgiyle... onlar gibi,ama `Biz`. Mutluluğumsun işte var mı ötesi ? yanında mutluyum varlığınla,adınla,gülüşünle..her şeyinle Mutluyum, varlığın mutluluğuma en Büyük Sebep, iyi ki varsın sevgili`m ... Annem Gibi,Annen Gibi.. Babam ve Baban Gibi Sevmeyi,Birlikteliği Nasip Etsin Rabbim Bize.. Bir ömür Boyu Senle Olmayı,Son`um olmanı yaşatsın Rabbim bana.. Unutma, Geleceğimi görüyorum Senle ... not: seni seviyorum . İnsan aptallığına doymuyor,biten bir aşkın ardından kalanlarla..evet evet doymuyor. o kim ki senin Sonun olacak,kim ki Annen Gibi Baban gibi Sevecek.. o kim mi, o sadece koca bir yalan`cı. Aşk işte..Sevda işte.. yazdırıyor adama böyle, geleceği görmekmiş..Korktum kendimden Müneccin falan mıyım ? Aptallık işte,kocaman bir aptalım. Artık kimseye şiirler yazmak yok..Aşka da yazmak yok,sevdaya da.. yalnızlığımla iyiyiz.uzak durun, ilişmeyin . Ebru | çok önceleri..yaşanmamış sayamıyorum ama,yaşanmıyorsun artık .Fii tarihinden Kalma`sın artık .. Konu FdLya tarafından (01-24-2011 Saat 15:59 ) değiştirilmiştir. |
| FdLya Kullanıcısına Teşekkür Edenler : | ||
emir_a (03-01-2011) | ||
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| GMT +3 Saat: 14:36. | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa -
Forum - Mavi Kalemler - Desteklediklerimiz -
Kullanım sözleşmesi - Arşiv - Etiketler - RSS - Bize Yazin SEO by vBSEO 3.3.0 ©2009, Crawlability, Inc. Powered by vBulletin® Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd. | |