![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Mavi Yürekler / Mavi Kalemler Kategorisinde ve Ebru Forumunda Bulunan Mutsuzluğu İhraç ettiğim Sensiz Geler ! Konusunu Görüntülemektesiniz. Bütün aynaları kaldırıyorum… ve aynalardaki suretimi de.. Bütün mutlulukları,mutsuzluğa sevk ediyorum; mahkum ediyorum kalemimle… Mahkumsunuz ! Mecbursunuz benim gibi mutsuz olmaya … Aynalardaki bütün gülen yüzleri, aynalarla beraber kırılmaya terk ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Bütün aynaları kaldırıyorum… ve aynalardaki suretimi de.. Bütün mutlulukları,mutsuzluğa sevk ediyorum; mahkum ediyorum kalemimle… Mahkumsunuz ! Mecbursunuz benim gibi mutsuz olmaya … Aynalardaki bütün gülen yüzleri, aynalarla beraber kırılmaya terk ediyorum … Kırılın paramparça..Darmadağın olun ! Yok olun gözümün önünden mutlu yüzler,defolun ! … Dolaştığım bütün sokaklar yabancıydı sensiz bana… Aldığım nefes, nefes değildi sanki.. Nefes alırken bile boğuluyorum .. Aynadaki yüzüm yabancıydı bana, karşımda sen olmayınca.. Kalbim bir başka,ellerim bir başka,Ben bir başkayım sensiz ! Adım attığım bütün yollar, git gide ölüme götürüyor beni,sensiz..Sessiz ! Attığım bütün çığlıklar..Ettiğim bütün dualar,boş bir tebessüm gibi sensiz … İsyan var dilimde.. Elimde, aynalarda parçaladığım suretim ! Kalemimde umutsuzluğa sevkedilen mutluluklar,tebessümler ! Ve ihraç ediyorum mutsuzluğu gönlüme, sensiz gecelere.. Aynalar, mutlu yüzler, tebessümler,gülücükler..Yoklar mutsuzluğumda ! Mahkumlar… Mecburlar mürekkebimde mutsuz olmaya ! Sevk ediyorum gülen yüzleri; mutsuzluğu ihraç ettiğim sensiz gecelere.. Ağlayın üzülün..kırılın,dağılın..yok olun … Mahvettiniz beni..Harcadınız mutluluğumu, mutsuzluğunuzla !!! Linklere ulaşabilmeniz için KAYIT Olmanız Gerekmektedir.... |
| Bu Mesaj İçin 3 Üye FdLya İsimli Üyeye Teşekkür Etti.. | ||
Ax!!Sh£yTaN (04-14-2009), F L y (04-16-2009) | ||
|
#2 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
|
|
#3 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Yürek sızlatıyorsa, andırıyorsa, acıtıyorsa, yerinden kımıldatıyorsa uyuya kalmış sevdayı, özlemi; Ne hoş bana... okuyan gözlerine sağlık.. |
| FdLya Kullanıcısına Teşekkür Edenler : | ||
BerzaH (04-14-2009) | ||
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |