![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Mavi Yürekler / Mavi Kalemler Kategorisinde ve Ebru Forumunda Bulunan Madem ÖLecektin,Niçin Bu Kadar Sevdin ? Konusunu Görüntülemektesiniz. Oysaki , hic sucum yokken, delicesine severken..Gözyaslarıyla bırakıp gittin .. Belkide , sen istemedin, istemeden gittin !.. Oysaki , bırakıp gittin iste ! oluru yok, cıkısı yok, ödenen günahlar yok..Giden ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Oysaki, hic sucum yokken, delicesine severken..Gözyaslarıyla bırakıp gittin .. Belkide, sen istemedin, istemeden gittin !.. Oysaki , bırakıp gittin iste ! oluru yok, cıkısı yok, ödenen günahlar yok..Giden var ! Belkide acı vermek istiyordun… Oysaki simdi cekiyorum acı(nı) … Hayallerim yazılarım ,siirlerim..gecelerim senle dolu.. Cekiyorum iste en büyük acıları … Oysaki… ne güzel hayallerimiz vardı ‘bize’ dair… Belkide hic düsünmedik birgün bitecegim[ni]izi… O zamanda severmiydik[n] … Ölümüne, bitmemiscesine, bitmeyecekmisiz gibi ! Oysaki bittik, Gittin … Susuyorum …! Sözcükler bir bir bogazıma diziliyor…Konusamıyorum sensizliginle .. Haykıramıyorum özlemlerimi, hayallerimi …Yitip gittin.. Benimse , sözcüklerim,kelimelerim anlamını yitiriyor yavas yavas …belli ki geliyorum sana ! Ne cok sey istiyorduk, ne cok hayal kuruyorduk bize dair .. Sen gittin ben Bi basıma kaldım…. Hayallerimiz, özlemlerimiz Hepsi Hepsi hepsi…bana kaldı … Kalbim kırık ! Sevdamız Yitik … Bitiyorum yavas yavas…. Gidiyorsun ey sevgili, gidiyorsun ! En umulmazı yasayacaktık … Ertelemeden yasayacaktık hayallerimizi .. En delisini, en cılgınını oynayacaktık asıkların ! Simdi bugunumu yarınlara..Yarınlarımı yine yarınlara erteliyorum, Hayaller kurmuyorum..Bir basımayım yalnızlıgınla .. Gittin.. Oysaki; neleri yasayacaktık senle, Neleri yasayıp, nelerle bogusacaktık ! Simdi yalnızım; Gücüm yok..caresizim… Artık yasamayı bile beceremiyorum … |
| FdLya Kullanıcısına Teşekkür Edenler : | ||
ALaGüL (04-24-2009) | ||
|
#2 (Mesaj Linki)
| ||||||
| ||||||
Giden sen ya da ben ne farkeder ki!Önemli olan bitmemiz...Teşekkürler canım yüreğine sağlık ![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |