![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Mavi Yürekler / Mavi Kalemler Kategorisinde ve Ebru Forumunda Bulunan GitMe KaL.. Konusunu Görüntülemektesiniz. Gitme KaL ! Yapamam ki sensiz, yaşayamam… ! Arkanı dönüp, gitme ! Yalvaran gözlerle bakıyorum, n’olur Gitme ! Hangi mevsimi, hangi baharı yaşamak istiyorsun … Hangi gün, hangi ay olmak ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Gitme KaL ! Yapamam ki sensiz, yaşayamam… ! Arkanı dönüp, gitme ! Yalvaran gözlerle bakıyorum, n’olur Gitme ! Hangi mevsimi, hangi baharı yaşamak istiyorsun … Hangi gün, hangi ay olmak istiyorsun bende? Dudaklarımda hangi söz, kalbimdeki hangi ritim ? Gözlerimdeki hangi fer, hangi mutluluk ? Söyle n’olur … Yüz çevirme, susma… Gitme böyle ! Gitme KaL… Gitme KaL … Yaş olup akacaksın yanaklarımdan pare pare … Gözyaşım eksilse de gözpınarlarımdan; sen, sen eksilmeyeceksin hıçkırıklara boğulsam bile ! Dizginlesem bile gözyaşlarımı ; hakim olamıyorum kalbime … Eksik olmuyorsun yüreğimden ! Çek git, DefoL diyemiyorum ..! N’olur böylesine kapılmışken , böylesine ‘Sende’ iken ; Gitme KaL ….! Güneşim, gündüzüm, gecem… Günlerim, mevsimimsin … yaşayamam… Yapamam Sensiz !! Hayır, olmaz yapamam.. Biliyorsun yapamam … Göz göre göre imzalayamazsın ölüm fermanımı ; hayır bunu ‘ayrıLıkLa’ ödüllendiremezsin…. N’olur ; Gitme KaL …! ( … Ama sen çoktan gittin … Biliyorum çoktan hapsoldum yalnızlıklara…! Gitme demem faydasız, kaL desem bile dinlemeyeceksin; bildigini okuyup, gideceksin.. Arkana bakmadan, bu kalbe ; Sürç-i Lisan etmeden gideceksin… Gitme KaL’ lar faydasız, Dön Gel’ ler boşuna..! Sen belki de ayrılığın düğününü yaşıyor olacaksın; geride bıraktığın ben ise , sensizliğin arifesinde; düğün günün(m)ü bekliyor olacağım… Ne yazsam boş, ne yazsam faydasız beklide, ama belki yenik düşersin diye ayrılık rüzgarına, Sana sesleniyorum; Gitme KaL….. ) Ne kadar da acizim sen yokken.. Ne kadar bitik, ne kadar tükenmiş..Ne kadar da zayıfım…! Koruyamıyorum zaaflarımı… bir bir yitiriyorum artık her şeyimi… Sıra Kimde ? Korkağım… bir çareyim sensiz … Bir tarafım hep yarım, hep eksik… hep darmadağın… Sensiz koyuyorum artık şiirlerime son noktayı… İznin olmadan yenik düşüyor gözlerim uykuya ! Hayatı yakalayamıyorum; kovalamaca oynuyoruz… Bir o , bir ben… bir varım, bir yok ! Sıradaki diye bağırıyor sanki; ve o da yitip gidiyor ! nerelere saklanıyorlar ; arıyorum bulamıyorum…. Sen sen sen ..Sen sevgili ah sen ; Nerelere saklandın öyle, kalbimden başka sığınacak hangi liman, hangi kent buldun… Nerelerdesin ? cık artık ortaya ; bende bitiyorum yavaş yavaş…! Ne kadar da bitap cümleler kuruyorum.. tekerrür ediyor cümlelerim… İkilemlere düşüyorum , sen olmayınca… yalnızlığımla ‘iki başıma’ kalıyorum …! Ve diğerleri … gidiyorlar… benimse gözlerim yaşlı …! ….Ne kadar da soguk mevsimler.. Cok üsüyorum … Sensiz/im…Kimsesiz/im… yalnızlığımla /iki basımayım/… |
| FdLya Kullanıcısına Teşekkür Edenler : | ||
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |