![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Mavi Yürekler / Mavi Kalemler Kategorisinde ve Ebru Forumunda Bulunan Ne Büyük Tutkusun Gönlümde..Ve Muamma Bir İç Çekiş.. Konusunu Görüntülemektesiniz. Özlemim… Ne büyük özlemlerim var sana ..Ne bitmez sevdam ! Ve sonu gelmek bilmeyen, adını bile bilmediğim sancı’m.. Ne büyük tutkusun gönlümde.. ve muamma bir iç çekiş.. Sevdam.. yüreğim .. ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Özlemim… Ne büyük özlemlerim var sana ..Ne bitmez sevdam ! Ve sonu gelmek bilmeyen, adını bile bilmediğim sancı’m.. Ne büyük tutkusun gönlümde.. ve muamma bir iç çekiş.. Sevdam.. yüreğim .. Artık ben olmuşsun..Sancılarımın adı, Ne de güzel geldin yüreğime..Tuza basılmış yüreğime; ne de tatlı geldin ! Sonu yok artık ‘sevdam’..Son’un yok .. En büyük acılarımın mutluluğu oldun ‘sonum’ .. Tebessümlerimin yegane nedeni.. mutluluğumun dili ! Bir muammaya mı iç çekiyorum, ebedi bir sevdaya mı dualarım !? Sorgularım sevdamı ..Sorularım olursun sancılı akşamlarda .. Ve sorular yenik düşer sevdama.. ! Gözüm kapalı seviyorum seni.. ! … Gün yine akşam oldu.. ve yine sevdamla çelişen sorular..Sorgular,anlar ! Ve .. yenilir,boyun büker,alır başını gider sorgular..Anlar ! Evet.. Gözüm kapalı seviyorum seni… Sen’den gelen her şeye Âmennâ.. yok bir isyanım,yok bir itirazım .. Ve yine doğuyor güneş sabahlarıma..Yaşıyorum,yaşıyor sevdan ..’hamd olsun’ Özlemin yüreğimde.. sevdan yüreğimde .. Vurgulayarak..üstüne basa basa söylüyorum, Ne büyük özlemlerim var sana ..Ne bitmez sevdam ! Ne büyük tutkusun gönlümde.. ve muamma bir iç çekiş(sin).. |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |