![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Mavi Yürekler / Mavi Kalemler Kategorisinde ve Ebru Forumunda Bulunan İsyanım Sana DeğiL.. Konusunu Görüntülemektesiniz. İsyanım yankılanıyor gökyüzünde… Ağlayışlarım, feryatlarım, sensizliğim ; Hepsi çöktü karabulut gibi üstün(m)e ! sana değildi isyanlarım.. Nedensiz gidişine değildi , gören gözlerim, hisseden,senin için atan yüreğime… sensizliğinle koyun koyuna yatan ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| İsyanım yankılanıyor gökyüzünde… Ağlayışlarım, feryatlarım, sensizliğim ; Hepsi çöktü karabulut gibi üstün(m)e ! sana değildi isyanlarım.. Nedensiz gidişine değildi , gören gözlerim, hisseden,senin için atan yüreğime… sensizliğinle koyun koyuna yatan ; Bedenime ! Sessizce gittiğin günün izleri var odamda…dört duvarda ! Gözlerimde… Gözyaşlarının bıraktığı soğuklukta… İsyanım sana değil işte; sana değer verene , Kendimi hapsettiğim dört duvara … Sensizliğin, gidişinin izlerini taşıyan bu odaya ! Beni hatıralarınla sarıp sarmalayan yorgana… Takvim sayfalarına … Dost sandığım aynalara … İsyanım sana değil ki … İsyanım sana değil … Sensizliğinle koyun koyuna yatan; Bedenime ! ….gitmiştin… ve ben sensizliğime isyan etmiştim ! Bu gönlüme … Darmadağın, paramparça olan gönlüme ; Ağlayan gözlerime, ağlayışıma.. Hep isyan ölümüne isyan … Sensizliğin kokusu sinmişti her yere ; Bedenime, odama, yorgana.. gözyaşlarıma bile … Takvimler bile sensizliğe sarılmıştı … Gidişin ; Sensizliğin rengine boyamış duvarları …. İsyanım buna.. İsyanım sensizliğin açtığı derin yaralara ! Sensizliğin işlendiği takvim sayfalarına.. Sensizliği vuran saate ! Gitmiştin işte… ve ben sensizliğine isyan etmiştim… Dört duvara.. takvime ..saate … ve kendime … İsyanım sana değil ki sevgili … Sensizliğinle koyun koyuna yatan ; Bedenime ..! İsyanım ; Sensiz olamayan bu yüreğe ; Durmadan bıkmadan ağlayan gözlerime , Sensizliğinle koyun koyuna yatan bedenime sevgili ! İsyanım sana değil ! Ne değişecek isyan etsem… Ne değişecek sövsem … Geri mi döneceksin ? Gelecek misin sanki ? ! Neyi değiştirecek bu isyanlar ey kalbim.. Neyi ? Sen gittin … Bıraktın beni sensizliğine … ve isyanlarıma ! Dönme sevgili… gelme bir daha bu isyankar yüreğe.. gelme !!! İsyanım sana değil.. Sensizliğinle Koyun koyuna yatan ; Bedenime !!! |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |