![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Mavi Yürekler / Mavi Kalemler Kategorisinde ve Ebru Forumunda Bulunan Bir KüL Kedisi MasaLı ! Konusunu Görüntülemektesiniz. '' Bana Bir masal anLat baba,içinde KurtLa Kuzu ..'' Bana MasaLLar anLat sevgiLi, küL kedisi oLsun, baLkabağı oLsun ! MutLuLukLar uzak dursun, sevdaLar oLmasın.. yitsin gözLerimdeki umut,damLa damLa aksın dudakLarımdan ...
![]() |
|
#11 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| '' Bana Bir masal anLat baba,içinde KurtLa Kuzu ..'' Bana MasaLLar anLat sevgiLi, küL kedisi oLsun,baLkabağı oLsun ! MutLuLukLar uzak dursun, sevdaLar oLmasın.. yitsin gözLerimdeki umut,damLa damLa aksın dudakLarımdan özLemLer..! yaşanmasın, yaşatma MasaLLarda dahi umuLmazı ! MasaLLar anLat Bana.. |
| FdLya Kullanıcısına Teşekkür Edenler : | ||
İmKaN(SIZI)M (06-03-2009) | ||
|
#12 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Yaşıyorum işte bak, inadına,kana kana,canını yakasıya ! masaLLar ı yaşattığın Kadar, küL kedisi'ni yaşattığın kadar ! İnat, yaşıyorum işte... yaLanLarını çaLarak.. |
|
#13 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| ∂üѕ вσzυмυ'ηυ уαşαтıуσяѕυη.. α¢ıмα∂αη мαѕαℓℓαяα αттığıη кüℓ кє∂ιѕιηι,нαккıη σℓмα∂αη öℓ∂üяüуσяѕυη ! нαккıη σℓмα∂αη вαℓкαвαğıηα ∂öη∂єяιуσяѕυη ѕєν∂αℓαяıηı ! нαккıη σℓмαуαη ѕєν∂αуı уαşαтıуσя кüℓ кє∂ιѕι ѕαηα.. мαѕαℓℓαяıη αηα кαняαмαηıηı σуηυуσяѕυη нєρ,∂üѕ вσzυмυηυ уαşαтѕαη ∂α кüℓ кє∂ιѕιηє ! нαуαℓℓєяιηι ℓιмє ℓιмє єтѕєη ∂є.. мαѕαℓ'ℓαяıмı вιтιяιуσяѕυη уαвαη¢ı ! |
|
#14 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Bit artık.. ve bittiğin gibi Git ! Durma daha fazLa... EksiLtme,harcama yüreğimi ! Bitir Artık MasaLLarımı.. öLdür KüL Kedisini ! |
|
#15 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Ne çok şey yazıLı kahroLası; bitmek biLmeyen MasaLLarımda.. ve ne çok karaLama yapıyorsun KüL Kedisi'ne ! KaraLadıkça KaraLıyor ! Çizdikçe çiziyorsun adını.. bitiremiyorsun.. |
ALaGüL (05-05-2009) | ||
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |