![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Mavi Yürekler / Mavi Kalemler Kategorisinde ve Ebru Forumunda Bulunan Bir KüL Kedisi MasaLı ! Konusunu Görüntülemektesiniz. ѕєη ѕєνємєzѕιη кüℓ кє∂ιѕι .. ѕєη ѕєνємєzѕιη..! вαℓкαвαğıηα ∂öηєя ѕєν∂αℓαяıη, вσzυℓυя мαѕαℓℓαяıη вüуüѕü..!...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| ѕєη ѕєνємєzѕιη кüℓ кє∂ιѕι.. ѕєη ѕєνємєzѕιη..! вαℓкαвαğıηα ∂öηєя ѕєν∂αℓαяıη, вσzυℓυя мαѕαℓℓαяıη вüуüѕü..! ![]() |
| Bu Mesaj İçin 7 Üye FdLya İsimli Üyeye Teşekkür Etti.. | ||
|
#2 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
Herşeyimi..Canımı..Seni..Sensizliği.. Anla işte; bende neyin varsa hepsini aldın gittin ..! Gittin.. Kabulleniyorum gidişini.. ' umrumda değil' neyse kısa kesip, ben de gidiyorum.. Aşkını helal et En büyük sevdam.. Mutluluğum, umudum.. Aşkım Helal oLsun Sana..!! |
| Bu Mesaj İçin 6 Üye FdLya İsimli Üyeye Teşekkür Etti.. | ||
|
#3 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| kimi zaman şarkıLarda ince bir tını... şiirlerde en alçak cümLeLer,kalpteki sancı ..! Kimi zaman, en büyük kahkaha..en güzeL umut.. kimi zamanda,bir kaybediş.. kimi zaman masaL'dır sevdalar'ı.. MasaL'dır asLında sevdaLar'ım..On altı sayfaLık bir aşktır asLında.. AsıLsız oynanır masaLLarım.. Saat yarım'ı gösterdiği zaman,her şey,herkes,Kahramanım biLe; döner baLkabağına...YaşaNmaz düş'Ler.. KaybedişLere gebedir o saatten sonra KüL Kedisi.. Konu FdLya tarafından (04-25-2009 Saat 17:53 ) değiştirilmiştir. |
| Bu Mesaj İçin 5 Üye FdLya İsimli Üyeye Teşekkür Etti.. | ||
|
#4 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| '. 'ßitti.. MasaL'ın bitti, kahramanın yok oLdu, küL kedisi.. Abra Kadaßra ! yok oLdu masLLarın ßüyüsü.. |
| Bu Mesaj İçin 6 Üye FdLya İsimli Üyeye Teşekkür Etti.. | ||
|
#5 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| KimsE dokuNmasıN , akSın akabiLdiği kadar eşk'iM .. kanasın kanayabiLdiği kadar kaLb'im ! ELLeNmesin, sevdama MasaL'Lar karıştı .. *uştLuk karıştı SevdaN'a.. DokuNma, acırım ben bi başıma, kanarım.. Bırak MasaL'Lara beni,KüL kedisiNi oynarıM .. |
| Bu Mesaj İçin 7 Üye FdLya İsimli Üyeye Teşekkür Etti.. | ||
2u2um (12-01-2010), ALaGüL (05-05-2009), F L y (04-27-2009), Funda (04-30-2009), İmKaN(SIZI)M (06-03-2009) | ||
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |