![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Mavi Yürekler / Mavi Kalemler Kategorisinde ve Ebru Forumunda Bulunan Sen BiLmiyorsun ! Konusunu Görüntülemektesiniz. Sen bilmiyorsun kaç gece Seni beklediğimi.. Gelmeyeceğini, vuslatın hayal olduğunu bilsem de,yine duam bizeydi… Herc-ü merc olan hayallerime yine de sığdırıyordum seni.. Bir parça’m bulup yine de yaşıyordum seni,Paramparça olsa ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Sen bilmiyorsun kaç gece Seni beklediğimi.. Gelmeyeceğini, vuslatın hayal olduğunu bilsem de,yine duam bizeydi… Herc-ü merc olan hayallerime yine de sığdırıyordum seni.. Bir parça’m bulup yine de yaşıyordum seni,Paramparça olsa da hayaller ! Hesapsız,Kitapsız bir sevdanın iç çekişlerini yaşıyoruz, Derinden inceliyoruz..Derinden kopuyoruz.. Sen bilmiyorsun yâr, hesapsızca yaşanan onca sevdanın,onca hayallerin verdiği yükü ben taşıyorum şimdilerde.. Ah bu sevda..Ah bu yürek ..! …. Allah’ım sana geliyorum .. Yüreğime nasip ettiğin aşkla..Aşkınla,Aşıkınla..! Ağır bu sevda… … Kaç gece sensiz ,ağlaya ağlaya Yakardığımı bilmiyordun, Yaradana.. Sevdiğim; Sevdiğin kulunun sevdasını daim eyle.. Duam.. yakarışım.. haykırışım.. umudum ! Sen bilmiyordun.. sen gidişlerin müptelası olmuştun.. Yine de.. bi umut işte.. Allah’ım sana geliyorum, çaresizce.. Kurtar beni.. Al sevdam’ı benden.. (son duam..son yakarışım..) |
|
#2 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Yüreğine sağlık söyleyecek söz bulamıyorum o kadar samimi yazmışsın ki.Teşekkürler... |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |