![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Mavi Yürekler / Mavi Kalemler Kategorisinde ve Emre GÖKCE (yeG) Forumunda Bulunan Emre GÖKCE (yeG) - Aşkın fragmanı olmaz Konusunu Görüntülemektesiniz. AŞKIN FRAGMANI OLMAZ Gülüşüne hazırlanıyor hazır bir yalnızlığın hazmedilmeyen yanları, İzmirden daha sıcak, Öncekinden daha sarışın bir İzmirlinin sözlerinden anımsadıklarımla.. Çelinmiş bir aklın çelişkilerinde, Delinmiş bir göğün suyunu başına boşaltma ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| AŞKIN FRAGMANI OLMAZ Gülüşüne hazırlanıyor hazır bir yalnızlığın hazmedilmeyen yanları, İzmirden daha sıcak, Öncekinden daha sarışın bir İzmirlinin sözlerinden anımsadıklarımla.. Çelinmiş bir aklın çelişkilerinde, Delinmiş bir göğün suyunu başına boşaltma durumunda, Yüzümdeki çizgilerde yüz üstü damlamış yüzünün yüz görümlüğü.. Sözümdeki bağlaçlardan ve bağlanmış yollarımdan, Ben yıllarımdan damıttım seni, Günü birlik bir sevda muhalefeti değildi derdiğim demetin intiharları.. Gülüşüne hazırlanıyor hazır bir yalnızlığın hazımsızlığı, İzinden daha belirgin, Sonrakinden daha çok acıtacağını bilerek bir çizgisiz kâğıtla çözerek düğümleri ve küstürerek dünleri, Seni dökmek, İçimden.. Çizilmiş bir resmin arefelendiği vakitlerde, Sayfalarca sana alfabelenmek.. Nereye gidilse sana sobelenir cinsten duvarlarda, Sana kadar saymalarda, Göz yumuk, Ten soğuk, Bakış donuk, Renk soluk.. Yani çok anlatmaya kalkılırsa, Dinleyenin resmedilecek kadar uzun bırakışlarda karşında olması durumu kıpırtısız.. Ben seni yazarak çizdim hep, Okumak için değil görmek için resmini harflerin arasında.. Seni düşürmek, İzmirden.. Boğulmak üzere bir hayat yüzüyordur sende bilirsin.. Teninin tuzunu çok gören, Şimdi de ki bana; Neden boğar durursun o tuzsuz gece yarılarında benim aklımı.. Aklım bir karış sende.. Alkımsız kaldım gittiğinde.. Aklımı aldın dönmeyişinde.. Gitmekten göçmek kaldı yanıma, Yetmedi, Aklım ermedi, Aklım erişmedi seni geriden ve yeniden berime getirmenin fikrini zikrine.. Aklım, İzmir kadar karanlık yarılarında gecelerin, Ortalarında her günün, Ortalama saatte çok kez, Özlerim.. Şimdi bir adres bırak bana, Seni bir daha hatırlatmayacak bu yerdeyken.. Çık, Seni, Benden.. Emre GÖKCE |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |