![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Mavi Yürekler / Mavi Kalemler Kategorisinde ve Emre GÖKCE (yeG) Forumunda Bulunan Emre GÖKCE (yeG) - Sürçme beni dilinde Konusunu Görüntülemektesiniz. SÜRÇME BENİ DİLİNDE Gittin, Aklım aktı.. Gelmedin, Aklımda çelinmedin, Söz oldum damladı ayaklarım yollara.. Dün gece rüyamda gördü seni aşk, Hara yor beni sen.. Hor gör, Kör bir ayrılığın dörtlüklerinde, ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| SÜRÇME BENİ DİLİNDE Gittin, Aklım aktı.. Gelmedin, Aklımda çelinmedin, Söz oldum damladı ayaklarım yollara.. Dün gece rüyamda gördü seni aşk, Hara yor beni sen.. Hor gör, Kör bir ayrılığın dörtlüklerinde, Benden gidenlerin ve hayra yorulmuş benden terk edilenlerin yüzü hürmetine.. Gittin, Aklım bitti.. Dönmedin, Dün giydirildi, Dün gibi aklımda hep gidişin dirildi.. Sön dedim yangına, Son dedim aşkına, Her saat başına acılarından başım gözüm üstü emirler verildi.. Çekip içimden seni, Emre/derken bana, Kiplerinde ricasızca,ne olursa olsun gül dediklerinin dikenleri.. Takiplerinde izsiz şehre gömdüğün gi/den hallerinle kaçırıldın gözümün önünden.. Gitmedin aslında, Git ekledin kendine ve g'itekledin kendini yollara.. Desene şimdi bana, Ceninin değil miydim senin, Gözüm? Cenin cehenneme ne hali varsa görmeye giderken, Aşkın rahmine düşen bebeğin sütünü kim haram etti bize, Emzirirken yalan zamanları kokunla sol göğsünde? Şimdi karnım aç kalsın, dokunma aşkla ruhuma.. Namusuna göz dikilmiş bir sevdanın pusunda, Kirpiklerimi söktüğün göz kapaklarımda izin kalsın,izinsiz kanattığın yaralamalarınla.. Gittin, Hiçbir gidiş bu kadar ayrılık etmezdi, İç bir içişi,bu kadar kan kusmaya sebep etmezdi duvarlara.. Gidişine,sadece gözlerim ağlayarak yalvardı, Gittiğin yerde muhakkaktır ki,başka bir yar vardı, Oysa.. Ben, Seni öperken, Dudak payı bile bırakmamıştım,kimseye.. Nefes alamadığımız anlar olmuştu birbirimizin içindeki aitliğimizde.. Ve Nefes darlıklarından darıldığımız anlarıda saymazsak birbirimize, Ne kadarımızla öldük Aşk'a bu solunum yetmezliklerinde? Emre GÖKCE |
| Funda Kullanıcısına Teşekkür Edenler : | ||
emir_a (07-15-2011) | ||
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |