![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Mavi Yürekler / Mavi Kalemler Kategorisinde ve Emre GÖKCE (yeG) Forumunda Bulunan Emre GÖKCE (yeG) - (F.Y) Sonra... Konusunu Görüntülemektesiniz. Azadı sözde kalan aşkın,azabını giydiriyorum güne ve geceye. Anlıyorum artık.Dönüp baktığımda; O’nun için ‘‘çıkmazlardayız’’ın tek çıkar yolu,gitmekti ve gitti. ... Dudağımda yabancı kelimelerden örülmüş,dokunduğu sesleri yakan ve geriye yeniden yâr ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Azadı sözde kalan aşkın,azabını giydiriyorum güne ve geceye. Anlıyorum artık.Dönüp baktığımda; O’nun için ‘‘çıkmazlardayız’’ın tek çıkar yolu,gitmekti ve gitti. ... Dudağımda yabancı kelimelerden örülmüş,dokunduğu sesleri yakan ve geriye yeniden yâr getirmeyen cümleler var. Gözlerimi kapatıp; ‘‘Meğerse darağacında tekmelenecek bir sandalyeymiş onca yıl yârenliğini yaptığım’‘ diyorum boş odanın sis tutmuş duvarlarına. Yankısı ses oluyor bu sisin. Sonra birileri beliriyor ve duymak istemediklerimi beynimin içine bastırarak tekrarlıyor; ‘‘Elin kalem tuttu da adın dil bilmezden öteye geçmedi!’’ Bilmezler... Evvel zamansız bir hikâyeden ve büyümeye yeltenemeyen sonbahar çiçeklerinden ve de üşümeye üşenmeyen cesetlerden önce çürüdüm. Yalnızdım.Başını ezemediğim yılanın ve akrebin başını bağladım. Beni o'nlar evlatlık aldı.Herkese karşı soğukluğum ve zehrim buradan başlıyor. Herkesin ‘‘geçer’’ diye cevapladığı tek soru oldu,sensizlik. Geçmiyor! Emre GÖKCE / (F.Y) Sonra... |
| Funda Kullanıcısına Teşekkür Edenler : | ||
emir_a (02-24-2011) | ||
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |