![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Mavi Yürekler / Mavi Kalemler Kategorisinde ve Fatih Arıca Forumunda Bulunan Fatih ARICA - BaK BaNa CaNıM BeNiM ; CaNıM SeNiN!. Konusunu Görüntülemektesiniz. Düştüğüm yerden bir reel sızıyla uyanıyor içimdeki can kırıkları, kan örtüyor üstümü bir yerler eksik kalıyor hep, Kapatamıyorum yüreğimdeki yamaları!... İçimdeki yamalarla, can kırıklarımla ve kanayan damarlarımla sana koşmaya çalışıyorum, ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Düştüğüm yerden bir reel sızıyla uyanıyor içimdeki can kırıkları, kan örtüyor üstümü bir yerler eksik kalıyor hep, Kapatamıyorum yüreğimdeki yamaları!... İçimdeki yamalarla, can kırıklarımla ve kanayan damarlarımla sana koşmaya çalışıyorum, arkamda intihar eden al ve ak yuvar izleri bırakarak... Tek sevdalık yer kaldı yüreğimde, bu yüzden sende gitme! Dedim ya ;Son sevdasın yüreğimde, bundan sonrası ya ebediyen karanlıkta kalmak veya avuç avuç güneşi yudumlamak!.. Bir gülümsemenin içinde hayatı anlamak gibisin, ve kefenleri kucaklamak olur bu yürekten gidişim... Yüreği yırtmaçla ağzına kadar açık, dekolte duygulu o kadar insan var ki çevrede, ben dikenler içerisinde gülü buldum belkide!... Hadi gel ne kaldı Tarihi değiştirmemize, Bülbülün güle olan hasreti belki son bulur gözlerimizde, sözlerimizde , mecusi yangını gibi sadece bir peygamberin gelişinin söndürebileceği közlerimizde... Yitik insanların bitik hayatlarına karış çıkan cümlelere gel beraber yüklem olalım; Tek Gecelik yatak odası aşkların bitmesi için gel en büyük isyan en büyük eylem olalım... Ne önemi war ki bedenin, tenin! seninle vazgeçtim salaş hayatımdan, ben diye yaşadığım dünyamdan... Şimdi savaşıyorum biz olabilmek için; BaK BaNa CaNıM BeNiM ; CaNıM SeNiN!. K.Fatih ARICA Konu sHeZoFReNiCH tarafından (06-19-2009 Saat 15:42 ) değiştirilmiştir. |
| Bu Mesaj İçin 4 Üye sHeZoFReNiCH İsimli Üyeye Teşekkür Etti.. | ||
F L y (06-19-2009), Kar Tanesi (06-14-2009) | ||
|
#2 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| '' Yüreği yırtmaçla ağzına kadar açık, dekolte duygulu o kadar insan var ki çevrede, ben dikenler içerisinde gülü buldum belkide!... '' TasvirLeriniz oLdukça Hoş. TebrikLer... |
| F L y Kullanıcısına Teşekkür Edenler : | ||
sHeZoFReNiCH (06-19-2009) | ||
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |