![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Mavi Yürekler / Mavi Kalemler Kategorisinde ve Fatih Arıca Forumunda Bulunan Bırakın Beni Kelimelerimle Derdim... Konusunu Görüntülemektesiniz. Bırakın BeNi KeLiMeLeRiMLe DeRDiM!.. Bırakın beni, yüreğimle ve kelimelerimle derdim, Bırakın ben Bu umutları Gözyaşlarımla derdim, Giden gitti sözleridir canımı acıtan, sözleridir derdim, Başkası olsa yerinde çoktan canı cehenneme derdim!... ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
![]() Bırakın BeNi KeLiMeLeRiMLe DeRDiM!.. Bırakın beni, yüreğimle ve kelimelerimle derdim, Bırakın ben Bu umutları Gözyaşlarımla derdim, Giden gitti sözleridir canımı acıtan, sözleridir derdim, Başkası olsa yerinde çoktan canı cehenneme derdim!... Git yanındayım ama nolur acıtma canımı sözlerinle Git ama konuşma bir mermi sık kelimelerine, Git inanma insanoğlunun kahpe gözlerine, Git yalnız bırak beni tek başıma kalayım yüreğimin dehlizlerinde Vuruyorum unutmanın dibine her gecede, Sus nolur sus öldürüyorsun beni her hecede, Bana koymaz ayrılık bana koymaz amma, Üzülmen yetiyor yüreğimi defnetmene, Bu acı fazla bu ruha, bu kalbe, bu bedene, Git bir kerede susmayı, dönmemeyi dene, Nasıl gidiyorsun, nasıl gidiyorsun böyle, Her sözünde bir parçamı da götürüyorsun bende Hep böyle mi gözlerden süzülen yaşlarının tadı, Bu gidişinden arta kalan cümlelerde öldürdüğün birinin son yâdı, Git sözlerin bu bendende beni bırakmadı, Artık bişey fark etmez zaten, seni yaşatacak bi yürekte kalmadı!.. Duraklamaları avuçlar oldu yüreğim, Gözyaşlarına gebe artık gözlerim, Nefrete yenik düştü bak sözlerim, Git farz et seni hiç sevmedim!... P.iç oldu Şiirim yazıldığı için beni yıkan sözlerine, Yaşanmamış farz et, su dök yanan yüreğinin közlerine, Ve sakın bakma üzüntüden kin dolmuş gözlerime, Güzel olan her şey gibi bitti Benden Gayrı tüm güzellikler olsun gönlünce!.. K.Fatih ARICA |
| sHeZoFReNiCH Kullanıcısına Teşekkür Edenler : | ||
F L y (05-01-2009) | ||
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |