![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Mavi Yürekler / Mavi Kalemler Kategorisinde ve Fatih Arıca Forumunda Bulunan Ağlama Payı... Konusunu Görüntülemektesiniz. Düşlerimin kuruduğu sulak düşsel tarlalarda, Kendimi yaşatmak namına tüm hipotezlerim çürüyor Binalar inşa etmek istiyorum, ihanet karışıyor kardığım topraklara Kanarken her bir yarası kalbimin o ise umarsız umarız yürüyor Bir ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
![]() Düşlerimin kuruduğu sulak düşsel tarlalarda, Kendimi yaşatmak namına tüm hipotezlerim çürüyor Binalar inşa etmek istiyorum, ihanet karışıyor kardığım topraklara Kanarken her bir yarası kalbimin o ise umarsız umarız yürüyor Bir maske takındım yüzüme, adı mutluluk, İçim kendi kelimelerini haykırmak istior, ama nafile sesi tutuk Sözler sessiz sözler çığlık sözler yutuk Kendimizi inandırdığımız nice oyundan sadece biri: umutluluk Hep iyi aşkların kazanacağına dair türkülerdi dinlediğim yüreğimde şimdi yakıyorum her birini, çünkü öldürülüyor iyiler yaşadığım her filmde, Öğrendim çek arkanı git, yeniden doğdum dinlediğim her türküde Yağmurun Sesi yoluma yoldaş ve büyük dostum akan kan bileklerimde Öğren nasıl öldürülür umutlar, kaldır kafanı haydi bak Al ellerine yüreğindeki yangını, bütün terk edenlere inat kendini yak Yalnızlık doldur ceplerine, çakmağını maviliklere inat umutlara çak Ey hüzünbaz şair bu şiirinin sonuna Ağlama payı bırak... K. Fatih ARICA |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |