![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Mavi Yürekler / Mavi Kalemler Kategorisinde ve Fatih Arıca Forumunda Bulunan Kendimdim kendi sorunlarıma (ç)özüm!... Konusunu Görüntülemektesiniz. Kendimdim kendi sorunlarıma (ç)özüm, perdeydi kimse içimi görmesin diye içleri gülen gözüm bir diziydim ben hayatımın her günü ayrı bir ( b )ölüm sonra sen çıka geldin,ütopiktin zamansızdın yersizdin herşey ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
![]() Kendimdim kendi sorunlarıma (ç)özüm, perdeydi kimse içimi görmesin diye içleri gülen gözüm bir diziydim ben hayatımın her günü ayrı bir ( b )ölüm sonra sen çıka geldin,ütopiktin zamansızdın yersizdin herşey aşkın kanununa uyuyordu, tıpkı gidişin gibi gelişlerinde yüreğimi parçalarına (b )öldürüyordu!.. yar daha sana kaç fizan war, niye bu molalar uzun bu kadar Ve niye bu dinmeyen sancılar yüreğimde kıyametler koparken seni arıyorum ( d )uyuyor musun ? gözlerimde dirhem dirhem biterken ben,kos ölüyorum diyorum kosmuyorsun!.. arkamda bıraktığım tufanlar,sagımda solumda yangınlar önümde dipsiz uçurumlar,(d )üşüyorum sen nerdesin yar ? sadece nefes aldığım bu ( y)( b)oktan hayatta mutluluğa mülteciyim hayatın son deminde son sevdalık yüreğimle bırak ben senin yolunda (k )öleyim K.Fatih ARICA |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |