![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Mavi Yürekler / Mavi Kalemler Kategorisinde ve Fatih Arıca Forumunda Bulunan Ey YaR!... Konusunu Görüntülemektesiniz. Ey YaR Dışarıda hava ayaz,ilik titreten bir rüzgar, Arkasına bile bakmadan gitti o yar, O soğuk havada sokak lambasının altında bir erkek duruyor, Erkekler ağlamaz lafına inat,yine hüngür hüngür ağlıyor, ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
![]() Ey YaR Dışarıda hava ayaz,ilik titreten bir rüzgar, Arkasına bile bakmadan gitti o yar, O soğuk havada sokak lambasının altında bir erkek duruyor, Erkekler ağlamaz lafına inat,yine hüngür hüngür ağlıyor, Utanıyor aslında saklamaya çalışıyor göz yaşlarını, Ardı arkası kesilmez,bitip tükenmeyen hıçkırıklarını! Bir şeyler karalıyor herhalde elinde bir defter, O yazarken esen soğuk rüzgar,taa ciğerlerine işler, Sigarasının dumanında dalıp gidiyor geçmişe, Belki hayaller kuruyor “böyle olmamalıydı” diye Bu kadar kolay bitemezdi,noktalanılamazdı bu sevda, Beklide acılı bir ölüm arzuluyor bir kurşun soğuğunda!... Okunuyor gözlerinden nefret,intikam,acı ve kin! Gözlerindeki yangına rağmen ağlıyor sakin sakin, Kabullendi mi acaba bu ağır şartlarla dolu yenilgiyi, Yoksa o gözlerindeki devasal yangın intikam alevi mi ? Buz tutmuş kaleminde büyük ikilemler yaşıyor olsa gerek, O soğuk havada lambanın altında ağlayan bir erkek… Yüreğimi üşütüyor bu ciğere işleyen soğuk yazamıyorum artık, Senden sonra o sıcacık gülüklerim donuk,yaşadığımsa ölümsü yalnızlık, Bu soğuk havada,bu lambanın altında göz yaşlarıyla ıslanıyor mısralar, Bir türlü anlatamadım anlamadın,hiç unutamadım seni Ey yar!... K.FaTiH ARICA |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| GMT +3 Saat: 21:49. | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa -
Forum - Mavi Kalemler - Desteklediklerimiz -
Kullanım sözleşmesi - Arşiv - Etiketler - RSS - Bize Yazin SEO by vBSEO 3.3.0 ©2009, Crawlability, Inc. Powered by vBulletin® Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd. | |