![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Mavi Yürekler / Mavi Kalemler Kategorisinde ve Fatih Arıca Forumunda Bulunan Fatih Arıca- Vazgeçtim Artık Seni Düşlemekten... Konusunu Görüntülemektesiniz. Vazgeçtim artik seni düsünmekten,seninle uyumaktan,seninle uyanmaktan,her nefeste seni içime alip,her nefeste seni vermekten biktim! Bak cemre düstü Hayata,herkes mutlu,herkesin elini isitacak bi el var,Oysa ben baharin en sicak günlerinde üsüyorum,içimi ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
![]() Vazgeçtim artik seni düsünmekten,seninle uyumaktan,seninle uyanmaktan,her nefeste seni içime alip,her nefeste seni vermekten biktim! Bak cemre düstü Hayata,herkes mutlu,herkesin elini isitacak bi el var,Oysa ben baharin en sicak günlerinde üsüyorum,içimi isitacak bi gülüs yok,yok ellerimi isitacak bi el ve insanlarin mutluluklari arttikça ben daha fazla üzülüyorum…Insanlar birlikte yasadikça,yalnizligim kuduruyor içimde ve seni aklima düsürüyor,bu bana yabanci , bana yalanci bahar her biçimde! Banane bahardan ölüm kokulu bi son bahardan çikip,delicesine hasret yazacak bi kisa girecekken,Banane asklardan,Banane sevgilerden hayatta tek sevdigim kisi tarafindan terkedilmisken,kendi yüregimde yeserttigim sevdami,senin sayende hiçkira hiçkira kurutmusken!... Yasamin ölümle kucaklastigi yerden yaziyorum sana,bir intihar denemesinden!Git gidebildigin en uzak ülkelere,ardinda her gece ölümü bekleyen birini Biraktigini bilmeden,git seni halen deliler gibi sevdigimi bilmeden!Devam et,Yalanci baharlar yasamaya!Her düsen yaprakta ölümü hatirlatan son baharim yeter bana! K.Fatih ARICA |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |