![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Mavi Yürekler / Mavi Kalemler Kategorisinde ve Fatih Arıca Forumunda Bulunan Fatih ARICA - Sana Çıksın Yürüdüğüm Her YoL.... Konusunu Görüntülemektesiniz. Ölüm kokan mahşerin buzları üşüten soğuğunda bekledim seni, iki anti-depresan ilaci içiş süresindeki uykularımda Her gece yaşadığım kronikleşmiş cenazelerimde özledim seni, Kör bir bıçağın Damarlarımdaki volta atışında... sana yaşadığımın asal ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
![]() Ölüm kokan mahşerin buzları üşüten soğuğunda bekledim seni, iki anti-depresan ilaci içiş süresindeki uykularımda Her gece yaşadığım kronikleşmiş cenazelerimde özledim seni, Kör bir bıçağın Damarlarımdaki volta atışında... sana yaşadığımın asal sancılarımın paydalarında bölündüm, Her virgülden sonra artti büyüttügüm sevdam ve kahırları Kurdugum en umutsuz düşlerde bile sana düştüm Sanaydi hep yazdığım pesimist şiirlerimin satırları Doldurmadi hiç bir benzetmem sana olan aşkımın cismini leyla okuyabilseydi bunları,unuturdu emin ol mecnunun ismini azrail duydu,bir sen duymadın sana haykırışlarımın iniltisini Gel dindir özlemimi nolur,bırakma bana bu kan kokan hasretin nefesini... Gel yeterki gel, Alın yazım ol sonum ol,,, yitirilenler içinde umudum ol, SaNa ÇıKSın YüRüDüĞüM HeR YoL!... |
| sHeZoFReNiCH Kullanıcısına Teşekkür Edenler : | ||
|
#2 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Kurdugum en umutsuz düşlerde bile sana düştüm Sanaydi hep yazdığım pesimist şiirlerimin satırları Tsk.. |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |