![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Mavi Yürekler / Mavi Kalemler Kategorisinde ve Fatih Arıca Forumunda Bulunan EşkiYaM.. Konusunu Görüntülemektesiniz. Bir kez kaçırdık ipin ucunu, Şimdi nereye tutunuruz bu dipsiz ucurumda, Birak Rüzgarlar belirlesin Yolunu, Anlamı olmayan bu bizsizlik fırtınasında ... Ben senin Eşkiya Yüreğin(d)e vuruldum, Eşkiya yüreğimle sende duruldum, ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Bir kez kaçırdık ipin ucunu, Şimdi nereye tutunuruz bu dipsiz ucurumda, Birak Rüzgarlar belirlesin Yolunu, Anlamı olmayan bu bizsizlik fırtınasında ... Ben senin Eşkiya Yüreğin(d)e vuruldum, Eşkiya yüreğimle sende duruldum, Tek mermi Tek kurşun, biz belirlemedik ki bu kaderi, Ne yaptıkta hakettik bu yersiz tasayı, kederii, Gel diye bağırıyor bir yanım sana, Ne olur gel, Ruhum seni Düşlüyor,olma Ellerin eline el, Daha ne kadar özler seni bu beden bu el, Bir tutam nefesinide Al koynuna gel, Diğer yanım ise unutmalısın diyor, Bitti, O düşlerinde ölümlerle yavaş yavaş yitti, Sen onun bir tutam saçı için yakmaya hazırken bu şehri, O kendisiyle onsuzluğu da alıp Gitti... Şimdi içimde bir yanım jandarma, Bir yanım Dağlarda Şerefli bir eşkiya, Koca bir savaş var, Barış ise kocaman bir ütopya... Bedenimle saramam artık seni Belki ısıtamam ellerini ellerimle, Üşüyorsun Biliyorum, Bu hal öldürür beni, Unutma yüreğim ruhum, hep senin Yüreğinde... Bakma nefret etmeye çalışmama,Başaramam ki, Nefesine muhtaç iken Ruhum, içimdeki sen olmadan Yaşayamam ki, EŞKİYAM,Bedenimle yapamsam da, Aklında Ben Yüreğim ve ruhumla SEVİYORUM SENİ... K.Fatih ARICA... Konu sHeZoFReNiCH tarafından (06-09-2009 Saat 18:57 ) değiştirilmiştir. |
| sHeZoFReNiCH Kullanıcısına Teşekkür Edenler : | ||
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| GMT +3 Saat: 22:04. | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa -
Forum - Mavi Kalemler - Desteklediklerimiz -
Kullanım sözleşmesi - Arşiv - Etiketler - RSS - Bize Yazin SEO by vBSEO 3.3.0 ©2009, Crawlability, Inc. Powered by vBulletin® Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd. | |