![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Eğlence Kategorisinde ve Forum Oyunları Forumunda Bulunan Hayranı Olduğun Kişinin Resmini Koysana Konusunu Görüntülemektesiniz. "Hayranı Olduğun Kişinin Resmini Koysana" Oyun basit arkadaşlar hayranı olduğunuz,beğendiğiniz kişiliğin resmini koyuyorsunuz.Bu bir ünlü veya ünsüz biri olabilir.Akraba olabilir,sevgili olabilir,sanatçı,müzisyen,dost,arkadaş vs. olabilir resmiyle bize takdim ediyosunuz bu kişiyi buyrun ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| "Hayranı Olduğun Kişinin Resmini Koysana" Oyun basit arkadaşlar hayranı olduğunuz,beğendiğiniz kişiliğin resmini koyuyorsunuz.Bu bir ünlü veya ünsüz biri olabilir.Akraba olabilir,sevgili olabilir,sanatçı,müzisyen,dost,arkadaş vs. olabilir resmiyle bize takdim ediyosunuz bu kişiyi buyrun başlayalım(: ![]() Benim vampir adamın Edward Cullen(Robert Pattinson) |
| Bella Kullanıcısına Teşekkür Edenler : | ||
|
#2 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Şiir böLümüne '' Yeterince şiir var, Lütfen daha fazLa şiir ekLemeyin '' gibi bi mesaj ne kadar mantıkLı değiLse, forum oyunLarına da oyun ekLememek mantıksız oLur. Konu kaLdığı yerden devam... |
| F L y Kullanıcısına Teşekkür Edenler : | ||
Bella (06-22-2009) | ||
|
#3 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
![]() LEMAN SAM (ÇÜNKÜ O SERSERİNİN BİRİ, RUHU SERSERİ) |
| Funda Kullanıcısına Teşekkür Edenler : | ||
|
#4 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
![]() kimdir nedir bilmiyorum ama bu resimi çok seviyorum |
|
#5 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
|
şebnem benim canımmmmm!!!! :LoveShower: öyle çok seviyorum ki onu.... ünlü ünsüz aleminden en sevdiğim o benim ![]() ![]() sonra birdeeeeeee yabancılardan "rihannaa" ![]() :LoveShower::LoveShower: |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |