![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Eğlence Kategorisinde ve Forum Oyunları Forumunda Bulunan Üstteki Üyeye Şarkı Armağan Edelim Konusunu Görüntülemektesiniz. aLttaKi üey ßana $aRkı armaqan et hadi...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| aLttaKi üey ßana $aRkı armaqan et hadi |
| Bu Mesaj İçin 5 Üye manyax42_ İsimli Üyeye Teşekkür Etti.. | ||
|
#2 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| İntizar-Yağmurlar Canımı Alsın Sen yokluğumu en acı bağrım Gelde tatlandım öbür yarımı Gel gözlerimden al şu canımı Gel çalma artık uykularımı Gökyüzüm sen ol bir tanem Güneş teninde batsın Bırakıp gidersem seni yağmurlar canımı alsın Sen şu kırların toprak kokusu Gel ölümlensin kaybetmek korkusu Gel atma bizi çok uzaklara Gel uyanmadan hasretin uykusu Bu şarkı sana gelsin =) |
| Şeb-i İfrad Kullanıcısına Teşekkür Edenler : | ||
|
#3 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Manga- Alışırım gözlerimi kapamaya Tertemizdi sanki dünya gözlerimi açtığım anda Hiç düşünmeden inandım masal tadında yarınlara Yalanlar ortasında kaldı tüm çocukluk anılarım Çizgi romanların dışında bir kahraman bulamadım Toz pembe olmasaydı keşke tüm rüyalarım Hep sorular sordum ama cevaplarını alamadım Hep yalan söylenmiş hep yalan Kavuşamadı hiç ayrılanlar, masallar gerçek olmadı Aşık oldugum sokaklarda kimseler konuşmadı Ama şehir hiç susmadı hep ağladı hep ağladı… Son bir umut verse biri Ve güzel olacak bir gün herşey dese Ben inanirim belki de bu yalana Ben de alışırım gözlerimi kapamaya Bir yol görünse uzaklarda ışıklar altında son bulan Melekler alsa beni götürse karanlığa teslim olmadan İşkence gördü asfaltlar, çatlaklarına kan doldu Yıkıntılar arasında kaç çocuğun hayalleri kayboldu? İnsan neden kendini unuttu neden kendinden oldu? Hangi yolda kaç kişi bir hiç uğruna canından oldu? Hep yalan söylenmiş hep yalan Ayrılanlar hiç kavuşmadı, dinlediğim masallar hiç gerçek olmadı Kimse sandığım kLinklere ulaşabilmeniz için KAYIT Olmanız Gerekmektedir..dar masum kalmadı, savaş durmadı ölüm azalmadı Son bir umut verse biri Ve güzel olacak bir gün herşey dese Ben inanirim belki de bu yalana Ben de alışırım gözlerimi kapamaya bu $arkıda sana gelsinn ![]() |
| Funda Kullanıcısına Teşekkür Edenler : | ||
Şeb-i İfrad (05-30-2009) | ||
|
#4 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
|
Bir kıvılcım düşer önce, büyür yavaş yavaş Bir bakarsın volkan olmuş, yanmışsın arkadaş Dolduramaz boşluğunu ne ana ne gardaş Bu en güzel, bu en sıcak duygudur arkadaş Ortak olmak her sevince, her derde, kedere Ve yürümek ömür boyu, beraberce, el ele Olmasın hiç o ta içten gülen gözlerde yaş Bir gün gelip, ayrılsak bile seninle arkadaş (Yollarımız ayrılsa bile seninle arkadaş) Evet arkadaş;kim olduğumu, ne olduğumu Nerden gelip, nereye gittiğimi sen öğrettin bana Elimden tutup, karanlıktan aydınlığa sen çıkardın Bana yürümeyi öğrettin yeniden El ele ve daima ileriye Bir gün. Bir gün birbirimizden ayrı düşsek bile Biliyorum, hiçbir zaman ayrı değil yollarımız Ve aynı yolda yürüdükçe Gün gelir ellerimiz yine dostça birleşir Ayrılsak bile kopamayız içimden geldi |
|
#5 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
|
Kazim Koyuncu- ben seni sevdugumi Ben seni sevduğumi dunyalara bildurdum Endurdun kaşlaruni babani mi eldurdum En dereye dereye al dereden taşlari Geçti bizden sevdaluk al cebumden saçlari Kiz evunun onine sereceğum kilimi Oldi hayli zamanlar görmedum sevduğumi Yaz geldi bahar geldi açti yeşil yapraklar Ben sana doyamadum doysun kara topraklar Konu KaraDenizGülü tarafından (05-30-2009 Saat 21:55 ) değiştirilmiştir. |
| KaraDenizGülü Kullanıcısına Teşekkür Edenler : | ||
Kar Tanesi (05-30-2009) | ||
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |