![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Eğlence Kategorisinde ve Forum Oyunları Forumunda Bulunan Peki Ya Sen Seversen? Konusunu Görüntülemektesiniz. Beni biri severse; utanırım Seni biri severse; gururuna eklenir... Beni biri severse; korkarım onun için, Seni biri severse; geride duramazsın... Beni biri severse; kaçarım kendime, Seni biri severse; ona kaçarsın ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Beni biri severse; utanırım Seni biri severse; gururuna eklenir... Beni biri severse; korkarım onun için, Seni biri severse; geride duramazsın... Beni biri severse; kaçarım kendime, Seni biri severse; ona kaçarsın birkaç günlüğüne... Beni biri severse; ben o birine seviyorum diyemem, Seni biri severse; günde bin kaç kez söylersin sevdiğini... Beni biri severse; ona vereceklerime sınır koymam, Seni biri severse; neler alacağını hesaplarsın... Beni biri severse; esir olurum, yanına yoldaş, Seni biri severse; esir alırsın, emretmek arzusundan.... Beni biri severse; özgürlüğümü de götürür gittiği yere... Seni biri severse; özgürlük nedir bilmiyordur ki... Beni severse biri; o artık benimle bir'dir... Seni biri severse; bir'likten cinnet doğar aranızda.... Beni biri severse; bundan sonra bir değildir aslında. Seni severse biri; herkes kendiyle bir'dir... Sen birini seversen; sadece ağlayabilirim, Birini seversen sen; buna inanamayabilirim, Seversen sen birini; kendini daha çok sevmek içindir yine, Seversen birini sen; bana duyurma... Sen Sevebilirsen Birini ; Gururuma sarılır yaşarım... Ben birini seversem; ben severim sadece, Birini seversem ben; cinayettir, intihardır, Seversem birini ben, sadece birini severim, Seversen ben birini; o biri bir sensin'dir... Peki Sen Seversen Ne Yaparsın? |
|
#2 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
|
ben seversem: bire bin veririm, canını canıma katarım, adını ömrüme yazarım. [o svilen kıymetini bilseydi...] |
|
#5 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| ben seversem dünya merkezim yaparım... ve etrafnda döner dururum... |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |