![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Eğlence Kategorisinde ve Forum Oyunları Forumunda Bulunan Dene Bakalım Ne Çıkacak ? Konusunu Görüntülemektesiniz. Çöldesiniz ve yanınızda aşağıdaki hayvanlar var: Aslan, inek, at, koyun ve maymun - Çölden kurtulabilmek için hayvanlardan birini bırakmanız gerekiyor.Hangisini bırakırsınız? (İstediğiniz mantığı kullanabilirsiniz ama hangi hayvanı ne zaman bıraktığınızı ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Çöldesiniz ve yanınızda aşağıdaki hayvanlar var: Aslan, inek, at, koyun ve maymun - Çölden kurtulabilmek için hayvanlardan birini bırakmanız gerekiyor.Hangisini bırakırsınız? (İstediğiniz mantığı kullanabilirsiniz ama hangi hayvanı ne zaman bıraktığınızı bir yere not edin) Geriye 4 hayvan kaldı. - Çöl ateş gibi yakıyor! Kilometrelerce uzanıyor. Her yerde kum var. Bir başka hayvanı daha bırakmanız gerekiyor. Hangisini bırakırsınız? - Geriye 3 hayvan kaldı. Yürüdünüz, yürüdünüz, yürüdünüz. Sıcak, sıcak, sıcak. Felaket! Aradığınız vaha kurumuş! Bir hayvan daha bırakmaktan başka çareniz yok. - Geride 2 hayvan kaldı. Uzun sıcak bir yürüyüşten sonra ilerde çölün bittiğini görebiliyorsunuz. Fakat ne yazık ki çölden sadece bir hayvan ile çıkabilirsiniz. Hangisini bırakıp hangisini yanınıza alacaksınız? yanıt: Bu cevaplar Japon kaynaklarından alınmıştır. Çöl zorlukları simgeler. Hayvanlar ise. . . - Aslan = Gurur - Maymun = Çocuklarınız - Koyun = Arkadaşlar - İnek = Temel ihtiyaçlar - At = Hırslarınız. Kısaca, yaşamda zorluklarla karşılaştıkça bunlardan birini feda ederiz. Son hayvan, diğer her şeyi kaybetme pahasına tutunduğunuz varlığı simgeler. |
| Bu Mesaj İçin 2 Üye Funda İsimli Üyeye Teşekkür Etti.. | ||
filozof (06-01-2009), Şeb-i İfrad (06-01-2009) | ||
|
#2 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| At kaldı bende, ama ben son düzlüğü yürümemek için atı bıraktım |
| filozof Kullanıcısına Teşekkür Edenler : | ||
|
#4 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Önce aslanı bıraktım diğer hayvanlara zarar vermemesi için, sonra maymunu bir işime yaramayacağı için, sonra atı bıraktım çok yorulduğunu düşündüğüm için, çölden çıkarken koyunu bıraktım inek daha değerli olduğu iiçin |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |