![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Eğlence Kategorisinde ve Forum Oyunları Forumunda Bulunan hayat sana ne verdi ne aldı neleri öğretti... Konusunu Görüntülemektesiniz. Evet hayat sana ne verdi neler aldı neler öğretti hadi paylaşalım...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Evet hayat sana ne verdi neler aldı neler öğretti hadi paylaşalım ![]() |
| Kar Tanesi Kullanıcısına Teşekkür Edenler : | ||
|
#2 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Hayat bana çok güzel ve güzel olduğu kadarda tuhaf bir duygu olan aşk duygusunu verdi.. Ve sevdiğim kişi sayesinde çok büyümemi sağladı. Her ne kadar inatçı ve gururlu olsamda o kişi için bunları bir kenara atabileceğimi öğrendim hayatta.. |
| Bu Mesaj İçin 2 Üye Funda İsimli Üyeye Teşekkür Etti.. | ||
Kar Tanesi (06-04-2009) | ||
|
#3 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| hayat gülen gözlerimi aldı acı verdi bir de kimseye güvenmem gerektiğini öğretti bazen ondan intikam alabileceğimi de öğretti... |
| Kar Tanesi Kullanıcısına Teşekkür Edenler : | ||
|
#4 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| hayat bir sekilde devam etmek zorundadir. gidenler, kalanlar, hayatin sizden aldiklari, sizin verdikleriniz, insanlarin goturdukleri, sizde kalanlar... bunlari alt alta yazmak toplamak falan anlamsizdir; hep oyle olmustur. olaylara ya da insanlara karsi hissizlesmek pek guzel bir savunma mekanizmasi olabilir; lakin bu sekilde yasanmaz. buna hayat denmez yani. bu yuzden gecmek zorundadir her sey. biz istesek de istemesek de bu dunya donmeye devam eder. hayat cokşey alır bizden ama zamanı gelince öyle birşey verir ki; onca kaybettim dediğin şeyin yerine onu koyarsın. |
| Bu Mesaj İçin 2 Üye Funda İsimli Üyeye Teşekkür Etti.. | ||
Kar Tanesi (06-04-2009), Terk-i (06-04-2009) | ||
|
#5 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Hayat kimseye birşey vermez ki , biz birşeyler alırız hayattan ... O sadece yaşadığımız kısıtlı bir ''An'dan'' ibaret . Hayattan sonrası daha önemli ; Asıl orada ne alıp ne vericeğiz ... Yada bize verilenin hakkını vermiş gibi'mi çıkacağız Rabbin huzuruna.. Çok karışık konular bunlar ... Ama yinede konuya uyayım , Hayat benden ne birşey aldı ne birşey verdi ... Ben aldım , ve ben verdim ![]() |
| Bu Mesaj İçin 2 Üye Terk-i İsimli Üyeye Teşekkür Etti.. | ||
Kar Tanesi (06-04-2009) | ||
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |