![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Eğlence Kategorisinde ve Fun Club Forumunda Bulunan Leman Sam Club Konusunu Görüntülemektesiniz. Leman Sam (1951-) Özgün Müzik Sanatçısı. 1951 yılında İstanbul'da doğdu. Aslen Hakkari'lidir ve çocukluk yılları orada geçti. Tiyatro, mim, dans ve şan eğitimi aldı. Operada bir süre koroda çalıştı. Azerice ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
![]() Leman Sam (1951-) Özgün Müzik Sanatçısı. 1951 yılında İstanbul'da doğdu. Aslen Hakkari'lidir ve çocukluk yılları orada geçti. Tiyatro, mim, dans ve şan eğitimi aldı. Operada bir süre koroda çalıştı. Azerice şarkıları çok iyi yorumladığı bilinir. Bunun yanısıra Yunanca, Fransızca, Rumca ve birçok lehçede şarkı söyleyebilen sanatçı olarak isim yapmıştır. Yurt çapında çok göz önünde olmayan sanatçı genelde çeşitli il ve ülkelerde konserler verdi.Bunun yanısıra pek çok Diplomatik konserler verdi. Başlıca diplomatik konserleri; Portekiz Cumhurbaşkanı Mario Suarez, USA Başkanı George Bush, Malezya Kralı ve Kraliyet Ailesine verdikleridir.Bunların yanı sıra Sopot Festivali, Abdi İpekçi Barış ve Dostluk Derneği Konseri,Türkmenbaşı Aşkabad konseri, Curaçao Trubdour Festivali gibi etkinliklerde yer aldı. Şevval Sam ve Şehnaz Sam adında iki kızı vardır. Hayvanlara düşkünlüğü nedeniyle hakkında çeşitli davalar açılmıştır.19 tane kedisiyle birlikte yaşamaktadır.Bunların içerisinde ölen kedisi Domi onun için çok önemlidir.Sık sık hayvan barınaklarını ziyaret eder ve hayvanlar konusunda toplumsal duyarlılığı arttırmak için çalışmalar yapar. ''Kendine Göre Leman Sam'' İstanbul’da doğdum, Anadolu’da yaşadım. Başka toprak parçalarının özgün halk şarkıları konusunda araştırmalarım var. Tiyatro, mim, dans ve şan eğitimi aldım. Bir süre opera’da korist olarak görev yaptım. Diplomatik konserler verdim. Başlıca diplomatik konserlerim; Portekiz Cumhurbaşkanı Mario Suarez, USA Başkanı George Bush, Malesia Kralı ve Kraliyet Ailesi… Bu arada Sopot Festivali, Abdi İpekçi Barış ve Dostluk Derneği Konseri, Türkmenistan - Türkmenbaşı Aşkabad konseri, Curaçao Trubdour Festivali gibi etkinliklerde yer aldım. Bir sokak şarkıcısı olmak benim için daha önemli. Yapmış olduğum 5 albümüm var... |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |