MavizeL mırr ve vızz (: Nice Mutlu Senelere
Go Back   www.MavizeL.com
Mavizel.com Özel...
Mavi Yürekler / Mavi Kalemler
FUNDA
Ben'den vazgeçtim..

Ben'den vazgeçtim..

Mavi Yürekler / Mavi Kalemler Kategorisinde ve  FUNDA Forumunda Bulunan  Ben'den vazgeçtim.. Konusunu Görüntülemektesiniz. Gündüzleri sevmiyorum artık.. Gecelerde yaşıyorum, geceleri seviyorum... Çünkü gündüzler korkutuyor beni... Çünkü gece sadece sen oluyorsun aklımda. Biraz hayal gücü ve seni yanımda buluyorum tam boğulurken. Tüm benliğim senle doluyor ...

sosyal paylasim linkleri
İçeriği Facebook ile paylaş
İçeriği Digg ile paylaş
İçeriği del.icio.us ile paylaş
İçeriği Google ile paylaş
İçeriği StumbleUpon ile paylaş
İçeriği Reddit ile paylaş
İçeriği Twitter ile paylaş
İçeriği technorati ile paylaş
İçeriği Simpy ile paylaş
İçeriği Newsvine ile paylaş
İçeriği netvibes ile paylaş
İçeriği myspace ile paylaş
İçeriği misterwong ile paylaş
İçeriği friendfeed ile paylaş
İçeriği blogmarks ile paylaş
İçeriği Blinklist ile paylaş
  #1 (Mesaj Linki)  
Alt 03-18-2009, 15:04
Funda isimli Kullanıcı Resmi (Avatar)
funda

Standart Ben'den vazgeçtim..

Gündüzleri sevmiyorum artık.. Gecelerde yaşıyorum, geceleri seviyorum... Çünkü gündüzler korkutuyor beni... Çünkü gece sadece sen oluyorsun aklımda. Biraz hayal gücü ve seni yanımda buluyorum tam boğulurken. Tüm benliğim senle doluyor ve ben sen oluyorum sen de ben. Dedim ya, geceleri seviyorum ben...
Her saniye aklım karışıyor sensizken. Her saniye uzaklaşıyorum hayattan. Senden,kendimden. Sensiz oluşum dokunmuyor bana. Bana ağır gelen seni unutmak. Yaşamaya çalışırken seni aklımdan çıkarmak. Pastel renkler siyah olunca kalıcısın aklımda, her gecede, her karanlıkta seninleyim. Bu yüzden geceleri uyumuyorum. Çünkü her gece seninleyim sensizken yatağımda... Dedim ya, geceleri seviyorum ben...
Senin varlığındı kalbimin kapılarını açan, sendin anahtarı kalbimin. Ne kelimeler yeter anlatmaya, ne de kağıt kabul eder kalemden dökülenleri. Sadece yaşadığım anlardan kalan anılarım yetebilir seni anlatmaya…
Aşk yok, aşka inanmam dediğim anlarda çıktın karşıma. Önce gülüşündü seni bana çeken, sonrasında o gülüşün altındaki yaralı yüreğin…
O gün, hani seni gördüğüm ilk gün; tren istasyonunda yağmur altında saatlerce oturduğumuz ilk gün. Sözde tren beklerken onlarcası geçip gitmişti de aldırmamıştık. Yağmur bedenimi ıslatırken, her damlada bir kat daha sana aşık olduğum gün… Yaşama döndüğüm, aşkın varlığının kanıtını gördüğüm gün…
Ve sonra…. Sonu olmayan bir yaşam içinde asla gecesi olmayan bir gün gibi doğdun hayatıma. Oysa senden once “yağmurlar bile isyan ederdi akıttığım yaşlara onlar bile benim kadar ağlayamazdı”. Ya bu ben değilim, yada zaten ben bende değildim… Hayallerde yaşatılabilirdin, bir rüyada yer alabilirdin, belki de bir masal karamanı olabilirdin ama benim olamazdın...
Sen gideli iki gün oldu.. Asırlara bedel iki gün.. Ellerim ceplerimde caddelerde yürüyorum. Birlikte dinlediğimiz şarkılar kulağımda. Ya da odama kapıyorum kendimi, görmek istemiyorum senden başkasını. O kadar çok alışmışım ki sana. Senin üzerine kurulmuş tüm hayallerim. Sen gittin, ben bittim, hayallerim yok artık geleceğe dair...
Bil ki; içimde her zaman sıcacık kanayan bir yara olarak kalacaksın. Sana istediğim zaman söyleyemeyeceğim belki sevgimi ve ulaşamayacak uzattığım ellerim ellerine. Ama ne olursa olsun sana olan sevgim her an artarak yaşayacak bende." ......
İşte bitti; “Vazgeçtim Senden” ve belki de seninle birlikte kendimden…

Ben'den vazgeçtim..

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil

forum kurallari Yetkileriniz