![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Mavi Yürekler / Mavi Kalemler Kategorisinde ve FUNDA Forumunda Bulunan Bir İtiraf... Konusunu Görüntülemektesiniz. bugün bir başka hüzünlüyüm; yazdığım şiirlerde anlattığımın bin mislini yaşıyorum belki… bunu ne için paylaştığımsa meçhul…belki bir itiraf…belki aynı kaderi paylaşanlar için… belki de yazmaya merakımın tavan yaptığı saatlerdeyim! kim ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| bugün bir başka hüzünlüyüm; yazdığım şiirlerde anlattığımın bin mislini yaşıyorum belki… bunu ne için paylaştığımsa meçhul…belki bir itiraf…belki aynı kaderi paylaşanlar için… belki de yazmaya merakımın tavan yaptığı saatlerdeyim! kim bilebilir? mutluluklarım hangi çeşmeden dökülüyor bir bardağa bilmiyorum…. yada bir bardak var mı ki duygularımın altına gizlenen? yüreğim bir meçhulde kaybolmuş…tadımlık sevinçlerim firari! ! ! iki hayat arasında sıkışmışım oysa hatta bataklıktan çıkarılamayan kaç vukuat varsa…hepsini pazarlıksız satıyorum bugün! bir insan kaç ömür yalnız yaşar bilmiyorum belki! ... ama bir çocuğun yüzündeki mutluluğun, kaç sevdaya eş olduğunu biliyorum en azından… ve saplantı diye nitelendirilen şizofren kaç durum varsa! hepsi “hayat” oluyor pişmiş yemek kıvamında! ondandır sanırım içimdeki garipsenme duygusu, ondandır bugün duygularımın dibe vurması... tabana paralel geçişlerim de bundan sanırım… alçak uçuşlarda terk korktuğumdu aslında! umutları devirmek! yada mutluluğu yararak geçmek bir mavilik üzerinden! hep kaderi değiştirme çabalarımdan mıdır bu kadar yorgunluğum? yada hangi iklimi gelmeyen meyvelerin dalından erken koparılmasına eş değer bu hüzünler! yine tıkandım bakın! o kadarda söylerim; ard arda soru sorma Funda! arada cevap atlayıp yine sınıfta kalacağım bugün… sanırım biraz uyumalıyım! kafam karışık yine! ! ! salata tadında limon fazlalığım var… kaçmalıyım şimdi! vakit erken değil daha siyah beyaz renkleri ayıklayacağım gökkuşağından umutsuzluğumla tavla atacağım! bu kez yenilmek istemiyorum hayata…! daha kaç sıfır biter ki bu sevda! |
| Bu Mesaj İçin 3 Üye Funda İsimli Üyeye Teşekkür Etti.. | ||
BeaTa (11-18-2009) | ||
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| GMT +3 Saat: 06:47. | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa -
Forum - Mavi Kalemler - Desteklediklerimiz -
Kullanım sözleşmesi - Arşiv - Etiketler - RSS - Bize Yazin SEO by vBSEO 3.3.0 ©2009, Crawlability, Inc. Powered by vBulletin® Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd. | |