![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Mavi Yürekler / Mavi Kalemler Kategorisinde ve FUNDA Forumunda Bulunan Aşk mı Yok; Yoksa Sen mi Gittin? Konusunu Görüntülemektesiniz. "AŞK" tavan yapmasıydı sevdanın yalan! ! bak dipteyim yine milyon kere! ! ! aşık olduğumdan beri ‘yüreğimde yara izinden daha çok ayak izi’ oysa "AŞK" bu dünyada cenneti yaşamaktı yalan! ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| "AŞK" tavan yapmasıydı sevdanın yalan! ! bak dipteyim yine milyon kere! ! ! aşık olduğumdan beri ‘yüreğimde yara izinden daha çok ayak izi’ oysa "AŞK" bu dünyada cenneti yaşamaktı yalan! sensizliğin cehenneminde yanıyorum bak... hani iki kişilikti aşk? bir ben bir sen birde koca ayrılık ve gecelere sığdıramadığım karanlık kaç kişiyiz sayamadım sen/den sonrasını oysa koynumda taşıyordum güneşi gecelere vermeden sevdayı bulunca yer değiştirecektim söz verdim yüreğime çünkü “kalbim etten bir organdı sadece kalbim –yüreğim- olacaktı sen gelince”... ne çok okudum bu dizeleri bilsen / seni sevince ama gelmedin...! ! ! aramızda korkunç bir düşman gibi duran zamanı tutup çekmek isterdim ellerinden sırtına vurmak kamçıları sensizliği / belki de kimsesizliği takmayacaktın bu çabamı..! ! ! biliyordum kaçan uykularımı yakalamak yine bana düşecek anılar üstüme gelecek yine bak ayak seslerini duyuyorum şimdiden yüreğimi öldürmek zaman alacaktı unutmak için çünkü her eylül hatırlatacaktı seni rüzgar titretmeye başlayacaktı kavrulan tenimi aslında ayazlar o kadar soğuk olmayacaktı seni düşününce uzaklar o kadar uzakta kalmayacaktı sen yüreğime düşünce... yine de her gece hasretinle gireceğim yatağıma hasretin yok edecek bedenimi biliyorum sevmek / ölmek kadar ağır olacak bilir misin? insanın kendine bölünmesidir yalnızlık kendimi kendime bölmekten yoruldum hep ben çıkıyorum senden beni sana bölemiyorum... hayatımda hiçbir şey kadar az ve her şey kadar çoksun aslında seni yitirdiğimde hep biletsiz yolculuklarda buluyorum kendimi yapayalnız sensizliği yanıma aldığımda kimsesiz kalıyorum bir sığıntı /bir kaçak ne bileyim bir mülteci oluyorum yabancı ellerde özlediğim kadar yakın olmalısın yada acı çektiğim kadar uzak inanmak istiyordum aşkın büyüklüğüne oysa ne kadar aşk dilendiysem bir o kadar sevgisiz kaldım sen duymak istemedin isyanlarımı gittin belki de hiç gelmemiştin... her rüzgarda dalgalar öpüyordu kayalıkları oysa ben; dudaklarına yıllardır hasrettim o güzel gözlerine ve sana... gittin beni sevdanla baş başa bırakarak anıları yüzüme bir kez daha çarparak yoksun şimdi bilemiyorum bu kaçıncı seslenişim sana bilemiyorum bu senin için kaçıncı yıldızları yakışım kaçıncı sana yazılmış şiirim kaçıncı aşkı devirişim ayaklarına seni bana getiremeyişim ama umut hep vardır ‘zafer ona gerçekten inananındır.’ biliyorum uzaklardasın şimdi ama uzakları yakına taşımak istiyorum sana yeniden aşık olmak zalim bir hançer gibi kalbine saplanıp inan ki orada yaşamak istiyorum... |
| Bu Mesaj İçin 5 Üye Funda İsimli Üyeye Teşekkür Etti.. | ||
ALaGüL (07-08-2009), BeaTa (05-30-2010), DüşYangını (10-11-2009), emir_a (01-27-2011), ShEyMa... (12-10-2009) | ||
|
#4 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
|
inan söyleyecek hiç bişi bulamıyorum o kadar saf o kadar temiz ki kalbinin güzelliği dilinden dökülen sözcüklerle tamamlanmış galiba , muhteşem şiirlerini o kadar haz alarak okuyorum ki sana anlatamam ben burda sizinle kendime yeni bir dünya yarattım gizli kalmış içimdeki duyguları ortaya çıkarttın iyi tanımısım sizleri ve iyi okuyorum şiirlerinizi tşk herkeze tşk funda.................... |
|
#5 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| özlediğim kadar yakın olmalısın yada acı çektiğim kadar uzak inanmak istiyordum aşkın büyüklüğüne oysa ne kadar aşk dilendiysem bir o kadar sevgisiz kaldım harika bir şiirdi yüreğiniz dert görmesin inşallah |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |