![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Mavi Yürekler / Mavi Kalemler Kategorisinde ve FUNDA Forumunda Bulunan Dönüş yok bu kez...! Konusunu Görüntülemektesiniz. Havada; Keskin bir ayrılık kokusu Gözlerimde; Aşktan arta kalan bi buğu Yüreğimde ise; Belki yalnızlığın yorgunluğu,belki öylesine bir korku Yok yok, Basbayağı sensizlik işte bu... Biliyorum,yaralıy(d)ım... Sensiz nasıl nefes alabildim ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Havada; Keskin bir ayrılık kokusu Gözlerimde; Aşktan arta kalan bi buğu Yüreğimde ise; Belki yalnızlığın yorgunluğu,belki öylesine bir korku Yok yok, Basbayağı sensizlik işte bu... Biliyorum,yaralıy(d)ım... Sensiz nasıl nefes alabildim tekrar,nasıl hayata tutundum,nasıl hayallerime sığınıp da,kalbimdeki koca boşluğu doldurdum...inan,hâlâ çok iyi hatırlıyorum.Hiç unutmayayım,geçirdiğim azap gecelerini tekrar yaşamayayım diye aklımdan bir ''an''ını bile çıkarmıyorum. Burası artık bana ait değil Bu kalp...benim sevdiğim değil! Ellerin... Kokusu değişmiş,üzerine el değmiş Yüreğine nazar değmiş! Meraklanma... Gözüm arkada kalmadı Söndü içime ateş Biliyorum... Dönüş yok bu kez...! |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |