![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Mavi Yürekler / Mavi Kalemler Kategorisinde ve FUNDA Forumunda Bulunan Bitiyoruz... Konusunu Görüntülemektesiniz. ölümde yaklastı.. kalbim agrıyor,dayanamıyor bu mutsuzluklara.. zamanda hiç gecmiyor.. zaten hiç anlaşamıyorum bu zamanla kendimi bildim bileli.. en güzel anları su gibi akıp bitiriyor,,bitiyor işte.. sözümü geçiremiyorum.. işine gelince geciyor,,işine ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| ölümde yaklastı.. kalbim agrıyor,dayanamıyor bu mutsuzluklara.. zamanda hiç gecmiyor.. zaten hiç anlaşamıyorum bu zamanla kendimi bildim bileli.. en güzel anları su gibi akıp bitiriyor,,bitiyor işte.. sözümü geçiremiyorum.. işine gelince geciyor,,işine gelmiyince gecmiyor.. zaman işte.. yok oldu elimdeki herşey yavaş yavaş.. önce sen yok,, sonra kalbim yok,, sonrada malum ben yok.. zaman var sadece aramızada tek gerçek,, zaman var gittikçe seni benden koparan.. bu gece elveda sevdigim.. bu gece zamanda yok.. biz yokuz.. bu gece tek ölüm var. bitiyoruz... zamansız ayrılıgımız gibi,, zamansız ölüyoruz... |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| GMT +3 Saat: 07:42. | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa -
Forum - Mavi Kalemler - Desteklediklerimiz -
Kullanım sözleşmesi - Arşiv - Etiketler - RSS - Bize Yazin SEO by vBSEO 3.3.0 ©2009, Crawlability, Inc. Powered by vBulletin® Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd. | |