![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Mavi Yürekler / Mavi Kalemler Kategorisinde ve FUNDA Forumunda Bulunan Yokluğun... Konusunu Görüntülemektesiniz. Yokluğun acı bir tokat gibi çarptı yüzüme yine Her aldığım nefes acı, her aldığım nefes ayrı bir ızdıraptı senden sonra. İçimdeki boşluk kan ağlıyordu artık ve bu boşluk kolay kolayda ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Yokluğun acı bir tokat gibi çarptı yüzüme yine Her aldığım nefes acı, her aldığım nefes ayrı bir ızdıraptı senden sonra. İçimdeki boşluk kan ağlıyordu artık ve bu boşluk kolay kolayda dolacak gibi değildi. Yerine neyi koysam, neye sarılıp uyusam sen değildi...Seninle gibi olmuyordu hiç bir şey artık....... Birlikte yürürken yerde parlayan çakıl taşları bile yıldız gibi görünüyordu ve sanki yıldızların üstünde yürüyorduk seninle biz.Ama şimdi ne varsa seninlesiz, SENİNLE-SİZ. Zaten hiç bi zaman biz olamamıştık, hep senle bendik.Yada sadece benimle bendim kimbilir.Senin aklın hep başka yerlerdeydi,ben seninleydim. Sendeydim hiç kendimde olmadığım kadar, sen ise kendinde bile değildin, dedim ya başka yerlerde dolaşıyordun o zamanlarda. Ve en sonunda da seninle siz oldunuz, siz.Bense daldan kopan kuru bir yaprak gibi savruldum ortalıkta . Şimdi mi?... Şimdi benim için o bile değilsin artık, tüm gemileri yaktım demiyorum, çünkü yakılacak gemi dahi kalmadı senin için. |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |