![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Mavi Yürekler / Mavi Kalemler Kategorisinde ve FUNDA Forumunda Bulunan Korkma, seni artık sevmiyorum.... Konusunu Görüntülemektesiniz. "İçim acıyor, geçer elbet, geçer de, anlamsız bir yer de, unuttuğumu sandığım bir yer de , yeniden sızlar, ama varsın sızlasın, sızlamadı mı; kocaman sevilmiyor ki... " Ne yapacağını bilememek ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| "İçim acıyor, geçer elbet, geçer de, anlamsız bir yer de, unuttuğumu sandığım bir yer de , yeniden sızlar, ama varsın sızlasın, sızlamadı mı; kocaman sevilmiyor ki... " Ne yapacağını bilememek ne kadar kötü bir durum? Beyaz bir ışık arıyorsun bazen, görüyorsun.. Siyahın yoğunlu eritiyor ışığı yine kör oluyorsun.. Nerdesin sen şimdi kim bilir? Neler yapıyorsun? Özlüyor musun beni? Biliyormusun ben geceleri hep seninle konuşuyorum uzun uzun.. Seni Seviyorum diye haykırıyorum. Dünya umurumda değil. Takmıyorum, düşünmüyorum hiçbir şeyi.. Sadece seni, sadece seni düşünüyorum ve ağlıyorum!!! Sırf senin yanında olamadığım için ağlıyorum.. Bırakıp gittiğin, tüm kapıları yüzüme kapadığın günden beri aylar geçti.. Aylar geçti ama içimdeki sevgin hiç bitmedi... Beni sevmediğini, önemsemediğini bilmeme rağmen büyüttüm sevgimi. Ama bu gece Vazgeçiyorum Senden.. Ben seninle olmak, seni yaşamak istiyordum.. Tek isteğim buydu.. Ama izin vermedin. Bilmiyorsun ki geç zamanlar vardır.. Ne yapsan affedilmeyecek, ne yapsan boş.. Bazen ne kadar genç olursanız olun yorgun ve yaşlı bakıyorsunuz ve tek bir söz kalıyor geriye Vazgeçmek...! Korkma, seni artık sevmiyorum.... |
| Bu Mesaj İçin 6 Üye Funda İsimli Üyeye Teşekkür Etti.. | ||
ALaGüL (05-05-2009), BeaTa (12-10-2009), Kar Tanesi (06-09-2010), SerkaN (06-08-2010), Siyah Ojeli Mesnevi (06-10-2010) | ||
|
#2 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Gecenin karanlığında Aşk’a sancılanan canım kan kaybediyor… ÖLÜ-YORUM… Ardımda musallada alınan helallikler ve “iyi” bilinen kötü bir adam bırakıyorum… Şimdi sen ;ölü sevdam;Ya derin sulara dalıp boğulmalara razı olacaksın,Ya da her yerini saran bu yalanlarla dönüp dönüp kendini vuracaksın… Soysuz zamanların darağacına... asıpkendimi,gidi...yorum... Artık Aşk’a dair tek iyi söz duymayacaksın(ız) benden… Kortma, seni artık sevmiyorum.... |
|
#3 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| İçim acıyor, geçer elbet, geçer de, anlamsız bir yer de, unuttuğumu sandığım bir yer de , yeniden sızlar, ama varsın sızlasın, sızlamadı mı; kocaman sevilmiyor ki... " ![]() ![]() |
|
#4 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
|
güzel, ancak imla ve noktalama bazında eleştiriye açıksın.
|
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |