![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Mavi Yürekler / Mavi Kalemler Kategorisinde ve FUNDA Forumunda Bulunan Susuyorum! Konusunu Görüntülemektesiniz. Gittiğinin kaçıncı günü bilmiyorum sensizliğin adı ölümdüya hani, ölmedim sanırım ben, yanağıma düşen yaşlardan anlıyorum evet hala ağlıyorum, sana mı yoksa harcanan sevgime mi! kabuğunu kaldırıyorum yaraladığın yüreğimin her dokunuşumda ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Gittiğinin kaçıncı günü bilmiyorum sensizliğin adı ölümdüya hani, ölmedim sanırım ben, yanağıma düşen yaşlardan anlıyorum evet hala ağlıyorum, sana mı yoksa harcanan sevgime mi! kabuğunu kaldırıyorum yaraladığın yüreğimin her dokunuşumda daha çok acıyor.. ama bi o kadarda kapanıyor sanki izlerin daha tam gelemedim kendime zaten gittiğinin kaçıncı günü bunu da bilmiyorum günde kaç kez daldı gözlerim sensizliğe yada kaç damla akıttım geceye... belki burdan çıkarırım diyorum,gittiğinin kaçıncı günü olduğunu ama... neyse, seni kimseye anlatamamıştım ya hani sensizliği de anlatamıyorum, senle sensizlik arasında gidip geliyorum şu ara seni mi sevmişim yoksa sevgini mi beni sevmeni sevmişim ben, sevmeyi sevmişim... şimdi nerdesin bilmiyorum, acaba beni düşünüyormusun hiç aklına geliyormuyum? seninde için cız ediyormu, oturduğumuz bankta başkalarını görünce... elini kalbine koyduğunda hala beni duyuyormusun? aslında merak etmiyorum bunları, yo dur yalan söyledim nereye gidiyor yüreğim bilmiyorum ve yine işte tam burda susuyorum... |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |