MavizeL mırr ve vızz (: Nice Mutlu Senelere
Go Back   www.MavizeL.com
Mavizel.com Özel...
Mavi Yürekler / Mavi Kalemler
FUNDA
Git, sonum olmadan git...

Git, sonum olmadan git...

Mavi Yürekler / Mavi Kalemler Kategorisinde ve  FUNDA Forumunda Bulunan  Git, sonum olmadan git... Konusunu Görüntülemektesiniz. Soğuk bir dokunuşla başladı seni sevmek.İçimde büyüdün çoğaldın,taştın gözlerimden yüreğimi de kattın o sele..Her şey sana doğru akıyordu kalbim,ruhum, isyanlarım,sevmelerim,üzüntülerim..Her şeyim aktı sana,her şeyim oldun.Canım olsun,kanım oldun,hayatım oldun,hayatıma mal oldun.. ...

sosyal paylasim linkleri
İçeriği Facebook ile paylaş
İçeriği Digg ile paylaş
İçeriği del.icio.us ile paylaş
İçeriği Google ile paylaş
İçeriği StumbleUpon ile paylaş
İçeriği Reddit ile paylaş
İçeriği Twitter ile paylaş
İçeriği technorati ile paylaş
İçeriği Simpy ile paylaş
İçeriği Newsvine ile paylaş
İçeriği netvibes ile paylaş
İçeriği myspace ile paylaş
İçeriği misterwong ile paylaş
İçeriği friendfeed ile paylaş
İçeriği blogmarks ile paylaş
İçeriği Blinklist ile paylaş
  #1 (Mesaj Linki)  
Alt 03-20-2009, 12:16
Funda isimli Kullanıcı Resmi (Avatar)
funda

Standart Git, sonum olmadan git...

Soğuk bir dokunuşla başladı seni sevmek.İçimde büyüdün çoğaldın,taştın gözlerimden yüreğimi de kattın o sele..Her şey sana doğru akıyordu kalbim,ruhum, isyanlarım,sevmelerim,üzüntülerim..Her şeyim aktı sana,her şeyim oldun.Canım olsun,kanım oldun,hayatım oldun,hayatıma mal oldun..
Kırılgandım,bilirdin.İncitmeye korkardın.Dokunmaya çekinirdin ellerinde bin parçaya ayrılırım diye.Dokunmadın..Sevmeye korkardın,bir gün bırakıp gidersin diye.Sevmedin..Kalbini vermeye korkardın,alıp geri vermem diye.Vermedin..

Aldım be canım.Hepsini aldım senden.Sen nasıl her şeyimi aldıysan sorgusuz sualsiz,ben de aldım.Sana göstere göstere aldım.Umursamadın.Alsın,ne hali varsa görsün diye düşündün belki de.Aldım canım.Ne halim varsa da gördüm sağol.Yandım kavruldum küllendim senin derdinle.Her şeyi yaktım bir senin yüreğindeki o barutu ateşleyemedi sevgim yazık..
Kırılgandım,bilirdin.Saçlarımı okşamadın hiç,gözlerin gözlerime değmedi,gülüşlerini sakladın hep benden,tenini kaçırdın tenimden.Olsun be canım.Evet kırılgandım ama sana değil,dokunuşlarına,ellerine,gözlerine değil.Beni sevmeyişineydi kırılganlığım.Her kırmamayı düşündüğünde kırmana kırıldım ben.Uzaklaşmana,aramamana,hatrımı bile sormaktan kaçışınaydı bu isyanlarım..
Çığlıklarımı bir sen duymadın.Hoş,belkide duymaktan korktun.Duyup bana koşmaktan korktun sen biliyorum.Kollarımın arasına sığınmaktan,tenimin kokusunu içine çekmekten,kalbimin sözcüsü olan gözlerimle karşılaşmaktan korktun.Seni sevmemden korktun yalan mı?!!
Kork sen sevdiğim.Kork hatta kaç benden.Bildiğin en uzak yerlere kaç kaçabilirsen.İşte istediğini veriyorum sana,hodri meydan..!!Bul seni benden çok seveni bulabilirsen.Bul onun içinde saklan benden.Bu son çığlığımı isyanımı duydun mu peki?Git hadi artık.İçimden azad ediyorum seni.Kalbimin kapılarını senin için açmıştım yine senin için kapatıyorum belki bir gün yeniden gelmek istersin diye.Git artık,git.Daha fazla kalma.Ben ki küçük bir kız çocuğu sensizlikten korkup seni bırakmaktan vazgeçebilirim.Ya da peşine düşüp seni mutluyken mutsuz edebilirim.Git,lütfen git...Dayanamıyorum.Bu aşkın büyüklüğüne,benim olmana ve sana ait olmaya dayanamıyorum.Korkuyorum.Bunu bir sonu var mı bilmiyorum.Sana şuan olduğumdan daha çok bağlanırmıyım belirsiz..Git,yalvarırım git.Seni sevmeye doyamıyorum. Git, sonum olmadan git...

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil

forum kurallari Yetkileriniz