![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Mavi Yürekler / Mavi Kalemler Kategorisinde ve FUNDA Forumunda Bulunan Bir Umuttu Gülüşlerin... Konusunu Görüntülemektesiniz. hani son buluşmamızda gülmüştün ya bana, cebime doldurdum gülüşlerini... bakışlarında sıcak bir teselliydi aslında aradığım yok etmekti kara bulutları, olurda hüzünler çalarsa kapımı kullanırım diye umut etmiştim... bir ayaz mevsimi ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| hani son buluşmamızda gülmüştün ya bana, cebime doldurdum gülüşlerini... bakışlarında sıcak bir teselliydi aslında aradığım yok etmekti kara bulutları, olurda hüzünler çalarsa kapımı kullanırım diye umut etmiştim... bir ayaz mevsimi işte bulut hüzünleri tepemde. hangi saatti şimdi aklımda değil tek aklımda kalan kahreden bir gün, ve günlerden Salı. dışarıda karakış zemheri, titreyen ellerimin soğuklar değildi nedeni... ... bir ayaz sabahı yüreğim yerinde değil, esen deli bir rüzgar fırtına kopuyor içimde bu bir poyraz değil... yıkılan ümitlerim kaybolan sevinçlerim içimde sevgi adına ne varsa kayıp şimdi yok... öyle bir gündü işte, muhtaçtım bir gülüşe bir tebessüme belki biraz şefkate... titreyen ellerim bir umut aradı ceplerimde oysa yitirilmişti her şey son kalan ceketimi bırakırken eskicide... öyle bir gündü günlerden kahreden Salı... avunulacak hiçbir şey kalmamıştı avuçlarımda... çaresizliğime bir darbe daha vurulmuştu silahla mı? bıçakla mı? bunun bir önemi yok yitirilmişti artık her şey, oysa; oysa bir umuttu gülüşlerin... hüzünlerimin başladığı an; umutlarımın tükendiği andı... koca bir ömürde benim bittiğim an, gülüşlerini yitirdiğim zamandı... |
| Bu Mesaj İçin 6 Üye Funda İsimli Üyeye Teşekkür Etti.. | ||
|
#2 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| oysa; oysa bir umuttu gülüşlerin... hüzünlerimin başladığı an; umutlarımın tükendiği andı... koca bir ömürde benim bittiğim an, gülüşlerini yitirdiğim zamandı... ÇoOok quSeL oLmUş emEqıNEe yüReqiNe SaqLik Funda aßLa Konu 2u2um tarafından (03-29-2011 Saat 17:08 ) değiştirilmiştir. |
|
#5 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| koca bir ömürde benim bittiğim an, gülüşlerini yitirdiğim zamandı... (( |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| GMT +3 Saat: 09:15. | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa -
Forum - Mavi Kalemler - Desteklediklerimiz -
Kullanım sözleşmesi - Arşiv - Etiketler - RSS - Bize Yazin SEO by vBSEO 3.3.0 ©2009, Crawlability, Inc. Powered by vBulletin® Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd. | |